Spread the word: Drake heeft zojuist bekendgemaakt dat hij zijn aanstaande vier concerten voor de The Boy Meets World Tour in de Ziggo Dome gaat verzetten. Zelfde concert, andere datum. De eerste van de reeks zou op 18 januari plaatsvinden, maar dat is bijvoorbeeld nu 26 februari geworden.

De reden? 'Drake wil zijn fans uit de UK en Europa een unieke beleving geven en heeft spectaculaire nieuwe elementen aan zijn al buitengewone productie toegevoegd,' laat MOJO op Facebook weten. 'Helaas vanwege onvoorziene productionele tegenslagen is er iets meer tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen. Drake kan niet wachten om al zijn fans te zien en hen een fantastische en onvergetelijke avond te geven.'

Duidelijk verhaal hoor, zeker. Maar we can't help but think... Was Drake niet gewoon stiekem iets te druk met zijn nieuwe vlam J.Lo de laatste tijd, en gaat dat nu zijn tol eisen? Dóes love cost a thing voor Drake?

Of... maar nee, dat zal toch niet?

Jawel, we gooien hem er gewoon in: zal J.Lo een surprise appearance maken tijdens zijn concerten? En was ze op de originele data niet beschikbaar? We bedoelen: 'onvoorziene productionele tegenslagen' kan van alles zijn. En anders lijkt het ons op zijn minst een goede goedmaker voor het uitstel. Lees je mee, Drake?

Hoe dan ook: gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data.

18 januari > 26 februari

20 januari > 26 januari

21 januari > 27 januari

22 januari > 28 januari

Check de website van Mojo voor meer info. Wij duimdraaien ondertussen voor het on stage duet van het jaar.

giphyView full post on Giphy