En zo kom je er op zondagmiddag achter dat je je hele weekend vooral hebt besteed aan het kijken van grappige video's van Kristen Wiig. Ja. Echt.

Het begon allemaal met een SNL-video die vriendlief aanzette en toen was het hek van de dam. Target Lady! Gilly! Kathie Lee Gifford! Je kunt me nu een tentamen over alle typetjes van Kristen Wiig voor mijn neus schuiven, en ik haal een dikke tien.

Om mijn weekend toch nog een beetje minder nutteloos te maken dan dat-ie was (oké toegegeven: een heel weekend lachen is natuurlijk het beste weekend ooit dus zó niet nutteloos, maar het is niet, laten we zeggen, vijf rondjes sportschool doen, die verre vriendin weer eens zien, bij je oma langsgaan en een vijfgangendiner in elkaar draaien) besloot ik jullie de tijd en moeite te besparen van het zoeken naar Kristen Wiigs beste momenten en je op deze Blauwe Maandag haar highlights voor te schotelen. Mocht je je dan een beetje blue voelen of gewoon last hebben van de maandag-ness die je op maandag hebt, kijk deze lijst dan even uit. Enne, laat in de comments vooral even weten welke ik nog mis. Er komt nog een koud weekend aan immers.

KRISTENS BESTE MOMENTEN (in willekeurige volgorde, want ik kan niet kiezen)

1. Kristen als Today-presentatrice Kathie Lee Gifford

youtubeView full post on Youtube

2. Kristen die in Braidsmaids haar vliegangst onderdrukt met een paar 'happy pills'

3. Kristen als Kris Jenner

4. Kristen als yoga-instructrice in Forgetting Sarah Marshall

5. Kristen als Gilly

6. Kristen als Cinderella in 'Disney Housewives'

7. Kristen in 'Your Mom Talks to Megan Fox'

8. Kristen als 'Target Lady'

9. Kristen en Will Ferrell bij de Golden Globes

10. Kristen als irritante party host uit de twenties

11. Kristens crush op January Jones

12. Kristen en Kate McKinnon in een reclame voor Moederdag

13. Kristen als Penelope

14. Kristen in een parfumreclame