Claimde Justin Bieber vorige week volgens bronnen nog dat Selena Gomez The Weeknd alleen maar zou gebruiken als promotiemiddel, nu schijnt ook Bella Hadid haar ex daarvoor gewaarschuwd te hebben.

'Ze gebruikt je'

The Weeknd (echte naam Abel Tesfaye) en Bella Hadid gingen afgelopen november na een relatie van anderhalf jaar uit elkaar, maar het model is 'woedend' dat ze zanger het nu heeft aangepapt met Selena Gomez. Bronnen laten aan Us Weekly weten dat Bella haar ex boos heeft gewaarschuwd dat de zangeres hem alleen maar gebruikt voor extra publiciteit voor haar nieuwe album. Een insider:

'Bella has reached out to Abel a few times and told him Selena is using him. He thinks she's just jealous and isn't listening to her.'

Vorige week werden Selena Gomez en The Weeknd zoenend op de kiek gezet. Volgens bronnen zijn de twee al twee maanden aan het daten en sloeg de vonk over toen ze samen aan nieuwe muziek werkten. Bella Hadid ontvolgde de zangeres meteen nadat de kiekjes waren uitgelekt.

instagramView full post on Instagram

Ook Selena's ex Justin Bieber schijnt niet echt blij te zijn met de relatie en schijnt óók tegen vrienden te hebben gezegd dat Gomez de rapper alleen maar gebruikt. Och, drama drama drama.

Head, Nose, Lip, Mouth, People, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, pinterest