Dat Kristen Stewart fantastischbriljantgeweldig is, wisten we natuurlijk al. Maar afgelopen weekend liet ze nog maar eens blijken hoé fantastischbriljantgeweldig ze is, door Donald Trump eens flink op z'n plaats te zetten. Ze heeft immers nog een appeltje met 'm te schillen.

Het zit zo. In 2012 waren Kristen Stewart en Robert Pattinson Hollywoods favoriete koppel, totdat Kristen een slippertje maakte met haar Snow White and the Huntsman-regisseur.

Pijnlijk, vooral omdat het op de kiek werd gezet en de HELE WERELD over haar heen viel. Waaronder, geloof het of niet, Donald Trump. Jep. De president van Amerika wijdde toentertijd op 66-jarige leeftijd 11 (!) tweets aan de Kristen en Robert-saga. Serieus:

Blue, Text, Line, Font, Azure, Parallel, Screenshot, Web page, Number, pinterest
Blue, Text, Line, Font, Azure, Parallel, Screenshot, Number, Web page, pinterest

Uiteraard liet Kristen Stewart als host van SNL de kans niet voorbijgaan om het voorval aan te kaarten, en deed dat geweldig. Eerst lichtte ze de hele R-Patz/Donald Trump-vete toe, waarna ze afsloot met:

'Donald, if you didn't like me then, you'll really probably not gonna like me now, because I'm hosting SNL and I'm soooo gay dude.'

Ear, Hairstyle, Skin, Audio equipment, Chin, Forehead, Earrings, Eyebrow, Jewellery, Microphone, pinterest

Bekijk Kristen Stewarts epische openingsmonoloog hieronder:

youtubeView full post on Youtube

Enne, kijk vooral daarna ook nog even deze hilarische sketch met Twilight-knipoog: