Och, alle hoop op een Skourt-reünie lijkt vervlogen. Toen Scott Disick vorige week plotseling de Kardashian-familievakantie in Costa Rica verliet, en daarna feestend met andere jonge meiskes werd gespot, speculeerde het web al dat er iets aan de hand was. Bronnen beweerden dat Scott ruzie had gehad met de Kardashians en woedend op 't vliegtuig was gestapt, maar waar die ruzie dan over ging... Dat weten we nu.

'Nee.'

Us Weekly vertelt dat Scott Disick - die er geen geheim van heeft gemaakt Kourtney Kardashian terug te willen - in Costa Rica op één knie is gegaan, maar dat de realityster 'm afwees. Ouch. Een bron vertelt aan het tijdschrift:

'Scott proposed to Kourtney. Not with a ring. He just said, 'Let's get married.' But she told him no. Scott was embarrassed, upset and angry.'

De 33-jarige Scott Disick heeft er volgens Us Weekly de afgelopen twee jaar alles aan gedaan om Kourtney terug te krijgen. Hij blijft van de drank af, ging niet meer naar clubs en was constant bij hun kinderen Mason (7), Penelope (4) en Reign (2). Maar, 'Kourtney is over being with him', aldus de bron.

instagramView full post on Instagram

Schijnbaar vluchtte Scott na zijn mislukte aanzoek naar een ander hotel in Costa Rica en werd daar knuffelend vastgelegd met een stel andere vrouwen. Daarna vloog hij daar naar Miami, waar-ie wéér met andere vrouwen op de kiek werd gezet. Kourtney Kardashian jaloers maken heeft echter geen zin, vertelt de insider aan Us Weekly:

'Kourtney is not upset he's seeing other women. She's upset he'd disrupt the trip with the kids.'

Snik. Dan maar even terugblikken: 23 redenen waarom Kourtney Kardashian en Scott Disick het beste koppel ooit waren >