Voordat de relatie op stoom kon komen, is-ie al weer voorbij. Insiders bevestigen aan Us Weekly dat de vonk tussen Jennifer Lopez en Drake is uitgedoofd en dat de twee niet meer aan het daten zijn.

instagramView full post on Instagram

Máár, er is een kans dat de twee het toch weer proberen, als Drake het Europese deel van zijn tour heeft afgerond. Wellicht dat J.Lo daar ook naar hintte met deze Instagrampost?

Saillant detail, Rihanna postte ook een veelbetekenende qoute op Instagram na haar break-up van Drake...

Intussen zit Drake niet stil, en vermaakt hij zich opperbest met newly single Nicki Minaj:

Lady Gaga heeft een nieuwe vriend

Wel gezellig liefdesnieuws voor Lady Gaga: de zangeres heeft een nieuwe vriend. Jammer voor degenen die Taylor Kinney en Gaga nog steeds shipten, maar de zangeres is alweer een tijdje gelukkig met talent agent Christian Carino. Ze nam 'm zelfs mee naar haar Super Bowl-optreden afgelopen zondag:

Eyewear, Sunglasses, Mobile phone, Waist, Interaction, Goggles, Gesture, Camera, Belt, Abdomen, pinterest
Getty Images

De twee werden daarna afgelopen woensdag samen gespot bij de Tommy x Gigi-modeshow in Venice Beach:

Mammal, Fashion, Fur, Handbag, pinterest
Instagram

Lady Gaga was vijf jaar samen met acteur Taylor Kinney en het koppel verloofde zich in februari 2015. Door hun drukke schema's wisten ze 't echter niet vol te houden, en in juli 2016 gingen ze uit elkaar. Wel staan de twee nog op goede voet met elkaar, want Kinney kwam afgelopen zondag ook zijn ex bewonderen tijdens de Super Bowl.

Lady Gaga hoopte eerste nog dat het goed zou komen tussen haar en Taylor Kinney en postte vlak nu hun break-up deze lieve post: