Na het gigantische succes van James Cordens Carpool Karaoke-segment in zijn The Late Late Show, wordt er nu een heuse serie van gemaakt. Jawel, dit jaar lanceert Apple Music Carpool Karaoke: The Series.

Ariana Grande! Alicia Keys!

Zondagnacht, tijdens de Grammy Awards (die James Corden presenteerde), mocht hij alvast een tipje van de sluier oplichten en werd de eerste trailer van de serie van de razendpopulaire tv-reeks getoond. Aan bekende koppen geen schaarste, want we zien namen als Ariana Grande, Will Smith, Alicia Keys, John Legend, Chelsea Handler, Shaquille O'Neal en Metallica langskomen. Genieten, kortom.

Mouth, Fun, Transport, Comfort, White, Passenger, Car seat, Jaw, Head restraint, Interaction, pinterest

Het is nog niet bekend wanneer de serie precies van start gaat, maar dat dit weer gegarandeerde hits worden is wel duidelijk. James Corden presenteert de show trouwens niet, want iedere aflevering verschijnt er een andere presentator naast de sterren in de auto.

Musical instrument, Brass instrument, Music, Wind instrument, Music artist, Car seat, Brass, Vehicle door, Head restraint, Car seat cover, pinterest

Ook anders: ze gaan niet alleen maar zingen. Apple wil de nadruk in Carpool Karaoke: The Series meer leggen op de interviews en de 'geinige streken' die ze met de sterren uithalen. Zo zien we Will Smith in de trailer al een trouwerij crashen. Tja, je moet toch iets doen om die 30 minuten - in plaats van de 10 minuten in The Late Late Show - vol te maken.

Klein nadeel: je kunt deze nieuwe Carpool Karaokes niet gratis terugvinden om YouTube, maar je moet lid worden van Apple Music om de boel te kunnen bekijken. Een nieuwe trend in streamingland, want naast Carpool Karaoke werkt Apple aan meer originele shows om zich te onderscheiden van concurrenten als Spotify.We zijn benieuwd hoeveel nieuwe leden dit Apple gaat opleveren...

youtubeView full post on Youtube