Deze is voor de Harry Potter-fans: herinner je je Patty Park (Pansy Parkinson) nog? Dat meisje uit Zwadderich die een soort van fling had met Draco Malfidus? Ze was best wel gemeen en wilde Harry die ene keer zomaar teruggeven aan Voldemort, maar oké, wat is geweest is geweest. Patty Park is namelijk een total bad-ass geworden. Of nou ja, de actrice die haar speelde, Scarlett Byrne.

Eye, Sleeve, Collar, Wrap, Neck, Wool, Stole, Woolen, Blond, Sweater, pinterest

Essay over feminisme

Net als haar voormalige Harry Potter-collega, Emma Watson, zet Scarlett Byrne zich nu in voor vrouwenzaken. Zo schittert ze in het nieuwe nummer van de Playboy mét een essay over feminisme. Die zag je vast niet aankomen:

instagramView full post on Instagram

We moeten nog even wachten tot het hele essay online staat, maar als deze foto al een indicatie is, zeggen we HEAR HEAR:

Naakt is normaal

Het essay van Byrne zal gaan over 'free the nipple' en hoe 'naakt heel normaal is'. Een inhaker op Playboy die vorig jaar besloot niet langer naaktfoto's te publiceren, maar met dit nummer tóch weer naakt terug in het blad brengt. Het is immers niets waar vrouwen en mannen zich voor moeten schamen en het tijdschrift kreeg juist veel kritiek op de beslissing ván vrouwen.

De 25-jarige Cooper Hefner, de zoon van Hugh Hefner, die verloofd is met Scarlett Byrne en nu aan het hoofd staat van het tijdschrift, laat weten over zijn beslissing om de no nude-policy terug te draaien:

'I'll be the first to admit that the way in which the magazine portrayed nudity was dated, but removing it entirely was a mistake. Nudity was never the problem because nudity isn't a problem. Today we're taking our identity back and reclaiming who we are.'

Scarlett Johansson gelooft niet in monogamie

In hetzelfde nummer schittert ook de newly single Scarlett Johansson, die aan Playboy vertelt dat ze 'niet in monogamie gelooft'. Ze laat weten:

'Het is iets waar ik veel respect voor heb en aan heb deelgenomen, maar ik denk dat het zeker ingaat tegen ons instinct om verder te kijken. Ik zal hier wel de volle laag om krijgen, maar ik vind het huwelijk werk, een hoop werk. En het feit dat het zoveel moeite kost, dat is juist het feit dat voor mij bewijst dat het niet natuurlijk is.'

Waarom Patricia Paay een heldin is en haar zaak álle vrouwen moet aangaan >