Dat social media-koppels vaak niet zijn wat ze lijken, wisten wel al. Maar dat het zó ver gaat...

Alexis Ren en Jay Alvarrez waren zo'n walgelijk perfect Instagramkoppel. Allebei goed haar, een knap lijf en fotogeniek gezicht. De twee deelden talloze Instagramfoto's en YouTube-video's van hun jaloersmakende reizen en leken de ultieme #relationshipgoals. Totdat de bubbel barstte...

youtubeView full post on Youtube

ELLE's Liesbeth Rasker schreef vorig jaar hier al dat ze het bloedirritant vond dat dit soort social media-koppels alleen maar de goede tijden deelden, terwijl fans toch een sterk vermoeden hadden dat er iets niet in de haak was. Later bleken die vermoedens waar, want de twee waren gewoon hartstikke uit elkaar.

Om de schijn nog een beetje op te houden zouden Alexis en Jay 'nog steeds enorm goede vrienden zijn', maar ook aan dat waanbeeld is nu een einde gekomen.

Alexis haalt uit - en FLINK

Alexis Ren leek het deze week even helemaal gehad te hebben, en haalde in een Twitter rant uit naar haar beroemde ex. En ja, het ging van kwaad tot erger.

Het was de eerste keer dat één van de twee de breuk echt bevestigde en Alexis hield niets - serieus, niéts - achter. Zo noemde ze Jay Alvarrez een 'fuckboy' en begon ze, jawel, over zijn *kuch* penislengte *kuch*.

Het lijkt er dus op dat Alexis op weg is naar better en ehm, bigger things. Och, liefde op social media.

12 dingen die je nog niet wist over Alexis Ren >