Titanic-ster Bill Paxton is tragisch overleden op de nog jonge leeftijd van 61 jaar.

De acteur schitterde in talloze films, maar werd vooral bekend door zijn rollen in Titanic, Aliens en Twister. De familie van Paxton heeft er zojuist een officiële verklaring uitgestuurd, waarin ze het zielige nieuws bevestigen. Ze laten weten dat hij is overleden door complicaties tijdens een operatie:

'It is with heavy hearts we share the news that Bill Paxton has passed away due to complications from surgery.'

Clothing, Coat, Dress shirt, Hairstyle, Collar, Chin, Forehead, Shoulder, Eyebrow, Shirt, pinterest

'A loving husband and father, Bill began his career in Hollywood working on films in the art department and went on to have an illustrious career spanning four decades as a beloved and prolific actor and filmmaker. Bill's passion for the arts was felt by all who knew him, and his warmth and tireless energy were undeniable.'

De acteur had een zeer lange en succesvolle carrière en schitterde onder andere in eighties en nineties klassiekers als Predator 2, Apollo 13, True Lies, The Good Life en Edge of Tomorrow. In Titanic speelde Bill Paxton de schatzoeker Brock Lovett, die naar het wrak van de Titanic gaat om daar de zeldzame diamant, de Heart of the Ocean, te zoeken, wat hem leidt naar Rose Dawson Calvert. Het verhaal dat ze hem vertelt, is vervolgens de basis van de film.

Nose, Lip, Mouth, Eye, Eyebrow, Eyelash, Jaw, Long hair, Brown hair, Blond, pinterest

Recentelijk was Paxton bezig met The Circle, waarin ook Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega en Karen Gillan schitteren. De film komt later dit jaar uit.

Bill Paxton was ook te zien op televisie en werd voor zijn werk daar genomineerd voor vier Golden Globes en een Emmy Award. Hij gooide vooral hoge ogen met zijn rol van Bill Henrickson in Big Love, waarvoor hij drie Golden Globe-nominaties kreeg.

Momenteel stromen er via social media talloze steunbetuigingen voor Bill Paxton van celebrities binnen:

xView full post on X
Van: Digital Spy