Onze collega's van ELLE Eten brachten ons vanochtend vroeg het beste nieuws ooit. Een van de redacties trouwe insiders wist ze te tippen dat er een COOKIE DOUGH-BAR IN NEDERLAND KOMT! Vergeef ons de capslock.

Baker's Dough heet het, en we zijn de oprichters nu al eeuwig dankbaar. Want koek is per definitie niet heel gezond, en rauw koekjesdeeg schijnt nog het ergst te zijn. Maar over het koekjesdeeg van Baker's Dough hoef je je geen zorgen te maken. Het maakt versgedraaide, safe-to-eat creaties van koekjesdeeg. Hoe dat zit? Als je de eieren pasteuriseert, hoef je het deeg niet te bakken en heb je hoogstwaarschijnlijk geen kans op salmonella.

Eerder postte ELLE Eten al over een koekjesdeegbakkerij in New York die hetzelfde doet en zo'n beetje viral ging vanwege de enorme hoeveelheid cookie dough-liefhebbers wereldwijd. Maar het duurt dus niet lang voordat er één in ons land opent.

WAAR EN WANNEER?

Baker's Dough opent als het goed is in mei 2017 in Rotterdam (gefeliciteerd, Rotterdam). Nu al trek? Op de Instagram van Baker's Dough word je alvast lekker gemaakt.

instagramView full post on Instagram