Nadat ze vorig jaar in maart Taylor Swift van de troon stootte, is Selena Gomez al één jaar lang de meest gevolgde persoon op Instagram. Taylor stond de laatste twaalf maanden dus op de tweede plaats, maar die positie werd deze week ingepalmd door Ariana Grande.

Text, Adaptation, Photography, Brand, pinterest

Het verschil tussen de huidige nummer twee en drie is niet groot. Ariana heeft 98,5 miljoen volgers, Taylor 98,3 miljoen. Selena moet zich met haar 111 miljoen volgers geen zorgen maken over haar leiderspositie want met 12,5 miljoen volgers meer dan de nummer twee, steekt ze er met kop en schouders bovenuit.

Hair, Face, Hairstyle, Head, Skin, Text, Beauty, Fashion, Long hair, Photography, pinterest
World, Space, Audience, Astronomical object, Boot, Bangs, Astronomy, Digital compositing, Collage, Science, pinterest

Ariana is momenteel druk bezig met het promoten van haar tour en dat zou weleens de reden kunnen zijn van de positiewissel.

instagramView full post on Instagram

Taylor daarentegen, gaat voorlopig geen nieuwe muziek uitbrengen en dat zal ze volgens Ed Sheeran ook niet doen het einde van dit jaar.

Beyonce (96 miloen volgers) en Kim Kardashian (93,8 miljoen volgers) sluiten het rijtje als de nummer 4 en 5 van Instagram.

Nose, Beauty, Hair accessory, Eyelash, Collage, Headpiece, Bridal veil, Eye liner, Blond, Astronomical object, pinterest
Human, Photography, Selfie, Adaptation, Photo caption, Team, pinterest

Selena Gomez volgt The Weeknd in Amsterdam en Duitsland >

Van: ELLE US