Yup, het is nu officieel over, uit, finito tussen Jennifer Lopez en Drake. Hoe we dat weten? Ten eerste omdat er na een stormvloed aan social media foto's van het stel ineens – out of the blue – niets meer was, behalve een comment dat ze eigenlijk nooit meer dan vrienden waren geweest. Ten tweede – en dat is waarom we je schrijven – omdat People vandaag weet te vertellen wie wél haar love interest is.

En aangezien People aan de betrouwbare kant van alle tabloids staat (still: a tabloid, maar toch!) kun je er donder op zeggen dat ze het bij het rechte eind hebben.

De beste man is voormalig MLB-honkballer (en nu sportcommentator op Fox Sport) Alex Rodriguez, ook wel A-Rod. Hij en J.Lo zouden oa samen zijn gespot in Las Vegas, waar de zangeres veel is vanwege haar All I Have-concertreeks. En een bron wist aan People te vertellen dat de twee nu al een paar weken aan het daten zijn.

instagramView full post on Instagram

'She seems excited. He has been around her family and she really likes that he is a dad. She is aware, though, that he is a ladies' man too and is being cautious. For now, it's just fun. She is single and enjoys dating.' Aldus de bron.

Rodriguez is 41 jaar, heeft twee dochters (12 en 8 jaar) van Cynthia Scurtis met wie hij 6 jaar getrouwd was, en zette kortgeleden nog een punt achter zijn relatie met Silicon Valley CEO Anne Wojcicki nadat zij iets korter dan een jaar dateten. Onder zijn celebrity-ex bevinden zich oa Madonna(!), Kate Hudson en Cameron Diaz.

Woordvoerders van zowel A-Rod als J.Lo (jongens, wat gaan we hier voor merge van maken?) hebben nog geen commentaar willen geven op het nieuws.