Is onder water poseren de nieuwe Demi Moore-pose? (jeweetwel, die ene die ervoor zorgde dat alle zwangere celebrities zo op een cover gingen staan.) Welnu, het lijkt er inderdaad op dat die pose vervangen gaat worden.

De onderwater baby bump

Voor James Blakes nieuwe muziekvideo voor het nummer My Willing Heart, charterde de zanger een hoogzwangere Natalie Portman. En met hoogzwanger, bedoelen we ook echt hóógzwanger. De video werd slechts dagen voor Natalies bevalling van dochter Amalia geschoten. Wow.

De clip werd geregisseerd door Anna Rose Holmer en we zien in het romantische filmische spektakel vooral close-ups van Portman en haar babybuik:

Black, White, Photograph, Black-and-white, Monochrome photography, Darkness, Monochrome, Light, Photography, Snapshot, pinterest
Darkness, Black, Monochrome, Monochrome photography, Barechested, Black-and-white, pinterest

Doet je vast meteen denken aan die andere zwangerschapsshoot onder water, van niemand minder dan Beyoncé. Toen de zangeres haar zwangerschap afgelopen februari aankondigde, zagen we ook aardig wat shots van Bey + babybuik in stille wateren. En laat James Blake nou ook nét hebben samengewerkt met Queen B voor Lemonade...

Underwater, Swimming, Recreation, Underwater diving, Freediving, pinterest

Het nummer My Willing Heart staat op James Blakes album The Colour in Anything dat in 2016 uitkwam en hij samen schreef met Frank Ocean. Bekijk de volledige video met Natalie Portman hieronder:

youtubeView full post on Youtube

Drake's protegé is te horen op zijn nieuwe album More Life, maar wie is Jorja Smith? >

Van: ELLE US