Tek gek nieuws van team Cook & co.; Apple heeft vandaag de (Product)Red Special Edition van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Een felrode aluminium uitvoering van de iPhone ter ere van de 10-jarige samenwerking tussen Apple en (Red).

Een unieke kans om niet alleen een limited edition iPhone te bemachtigen, je steunt ook het Wereldfonds, dat zich inzet voor de bestrijding van aids. Apple heeft in het kader van de samenwerking met (Red) de afgelopen tien jaar al meer dan 130 miljoen dollar bijgedragen aan het goede doel. Good job.

Apple strijdt tegen aids

'Tien jaar geleden zijn we de samenwerking met (Red) aangegaan, en inmiddels hebben onze klanten een enorme bijdrage geleverd aan de strijd tegen aids via de aankoop van onze producten, van de oorspronkelijke iPod Nano (Product)Red Special Edition tot ons huidige assortiment Beats-producten en iPhone-, iPad- en Apple Watch-accessoires,' aldus Apple CEO Tim Cook. 'De introductie van deze speciale rode iPhone is onze grootste (Product)Red-actie tot nu toe. We staan te popelen tot onze klanten 'm in handen krijgen.'

En wij ook! De speciale rode uitvoering van de iPhone (met 128 GB of 256 GB) is vanaf vrijdag 24 maart wereldwijd online en in de Apple Stores verkrijgbaar vanaf € 879. Haastje-repje; de rode beauties gaan geheid de (digitale) toonbank over vliegen.

iPhone 7 (Product)Red Special Editionpinterest
Apple
iPhone 7 (Product)Red Special Edition

De iPhone 8 verliest een van z'n meest kenmerkende features >