Terwijl fans momenteel druk op zoek zijn naar Beyoncés geheime Snapchat-account, kwam de droom van één Beyoncé-fan gisteren uit.

De middelbare school-student Ebony Banks uit Beyoncés geboorteplaats Houston, Texas heeft het grootste gedeelte van haar laatste schooljaar in het MD Anderson Cancer Center moeten doorbrengen, waar ze behandelingen tegen een zeldzame vorm van kanker ondergaat. Eerder deze maand hield haar school al een speciale afstudeerceremonie voor Ebony - bijnaam Ebob - in het ziekenhuis, maar gisteren kwam er voor haar nog een grote droom uit: Beyoncé ontmoeten.

xView full post on X

#EBOBMEETSBEYONCE

Ebony's klasgenoten en vrienden begonnen via social media een actie met de hashtag #ebobmeetsbeyonce, waarmee ze Beyoncés aandacht probeerden te krijgen. Mede-student Karina Gutierrez van de Alief Hastings High School vertelde aan het Amerikaanse KTRK-TV dat het Ebody's grote wens was om haar idool te ontmoeten en dat wilden ze voor haar waarmaken:

'Beyoncé is one of her idols. She admires her so much, so we're trying to put that on Twitter and Instagram to get Beyonce's attention.'

En... dat lukte! Beyoncé FaceTimede gisteren met Ebony, die haar geluk niet op kon:

In het korte filmpje dat werd gedeeld van het gesprek kunnen we horen dat Beyoncé 'I love you' tegen Ebony zegt:

Och, waar zijn de tissues?