Meghan Markle komt naar Europa! De Suits-actrice trekt deze zomer bij haar koninklijke vriend Prins Harry in.

Volgens de Daily Mail gaan de twee samenwonen in een appartement in Kensington Palace en is de prins de ruimte momenteel aan het renoveren. Een bron vertelt aan de Britse krant:

'He keeps popping round and asking when it will be ready. He seems in a real hurry to move in with Meghan.'

Dress, Clothing, Fashion model, Gown, Cobalt blue, Fashion, Turquoise, Carpet, Neck, Shoulder, pinterest
Getty Images

Prins Harry woont momenteel in de Nottingham Cottage, een huisje met twee slaapkamers op het landgoed van Kensington Palace, maar gaat met Meghan voor een upgrade.

Volgens bronnen trekken ze in in een appartement op Kensington Palace, en dan bedoelen we niet de appartementen met een krap keukentje en badkamer van 1 bij 1, maar een HELE VLEUGEL. Het 'appartement' lijkt volgens insiders op het 22 slaapkamers tellende stekje van Prins William en Kate Middleton op Kensington Palace en ze zullen dan ook naast elkaar gaan wonen.

Handig als Wills en Kate een oppas nodig hebben...

Child, Clothing, Standing, Footwear, Toddler, Joint, Arm, Knee, Sleeve, Fashion, pinterest
Getty Images

De 35-jarige Meghan Markle en 32-jarige Prins Harry zetten er dus flink wat vaart achter, na een relatie van krap 8 maanden. De twee gingen al samen naar een trouwerij, hebben elkaars families ontmoet én hebben volgens bronnen (aka Meghans broer) hun vrienden verteld dat er een verloving aan zit te komen...

Wij duimen voor een nieuwe royal wedding, asap.

Dress, Gown, Wedding dress, Room, Long hair, Bridal clothing, Formal wear, pinterest