Hè, hè. Daar was-ie dan eindelijk. Gisteravond betrad Drake na twee keer verzetten het podium in de Ziggo Dome, voor het voorlaatste concert van zijn woelige The Boy Meets World Tour.

Het Europese deel van zijn tour begon eind januari in Amsterdam, maar had flink wat opstartproblemen, waardoor de concerten van gisteren en vandaag steeds verder werden verschoven.

't Was vooral zuur voor de fans van maandagavond, want alsof er een vloek heerste op deze twee data, werd Drake ziek en waren ze voor niets naar Amsterdam gekomen. Vanavond moet dat dus even flink goedgemaakt gaan worden, want mensen waren pissed.

Slechte sushi

Drake reageerde gisteravond tijdens zijn concert even kort op het incident - volgens Amerikaanse media zou hij een voedselvergiftiging hebben gekregen door bedorven sushi - en zei:

'Gisteravond was een van de allerzwaarste avonden van mijn leven. Maar vanavond gaat het niet over mij. Vanavond gaat het om jullie, Amsterdam.'

instagramView full post on Instagram

Uiteraard werd er op social media weer flink de Drake, eh, draak gestoken met de rapper:

Afijn, hij was er en het was schijnbaar een knallende show. Nu maar hopen voor de fans van vanavond dat-ie iets speciaals doet.