2017 begon al raar met een zeker geblondeerd persoon die ingezworen werd als de leider van Amerika, maar Naya Rivera flikt 't hem en maakt dit jaar nog even wat raarder. Tja, we zijn dan ook wel 't een en ander gewend van de actrice.

Naya en David?!

De Glee-ster was verloofd met Big Sean, onthulde toen dat hij was vreemdgegaan met Ariana Grande en kreeg vervolgens een relatie met Ryan Dorsey. Ze trouwden, kregen een zoontje, maar gingen vorig jaar uit elkaar.

Ze schreef daarna een tell-all boek vol Glee-onthulling - zo datete ze met Mark Salling die ieder moment achter de tralies kan belanden voor kinderporno en vertelde ze dat ze ook in 't echt Lea Michele niet kon uitstaan - en probeerde koste wat kost in de spotlights te blijven. Haar nieuwste truc? Daten met deze opmerkelijke acteur.

De 30-jarige Naya Rivera haalde afgelopen weekend de headlines omdat ze PDA'end werd gespot met niemand minder dan de 52-jarige David Spade. Ja heus.

instagramView full post on Instagram

David Spade is schijnbaar aan het touren met die andere niet grappige mede-acteurs, Adam Sandler en Rob Schneider, voor de Here Comes the Funny Tour, en Naya kwam 'm opzoeken in Hawaii. Niets doet het zo goed als een nieuwe, opmerkelijke celebrityromance in de pers immers.