Op druilerige maandagen kunnen we allemaal wel wat vrolijk stemmend nieuws gebruiken, nietwaar? Wat zeggen we: met alles wat er vandaag de dag in de wereld aan de hand is hebben wij iedere dag wel behoefte aan een flinke neut goed nieuws.

Vanaf vandaag schotelen we je daarom (bijna) dagelijks vijf dingen voor die je dag een beetje mooier maken; van allerhande berichten die op lachspieren werken tot het bizarste nieuws van dag voor bij het koffie-apparaat. Of gewoon de mooiste schoenen om direct online te schoppen. Want ook dat is geluk.

1. Beyoncé wenst je vrolijk Pasen. Omdat het bijna Pinksteren is. Maar hé, iemand met 2 baby's in 1 buik is een spuit11-actie zo vergeven. Bovendien: Snapchatfoto's van Bey met zwangerbuik en Blue Ivy met paashaas zijn altijd welkom. (Also: heeft iemand nou al dat Snapchataccount gevonden?!)

instagramView full post on Instagram

2. Huffington Post postte 27 tweets van katteneigenaren die samen opsommen hoe het is om met een kat samen te leven. Feest van herkenning. Ook - of eigenlijk zelfs: juist - voor kattenhaters.

3. Lekker koekje. Tash Sultana, de uber coole rising singer-songwriter uit Australië, geeft een extra concert in Amsterdam. Dat je even als de wiedeweerga kaartjes moet scoren dus. Hier.

4. De bandplooi, hij mag weer! Stella McCartney zette al groots in op de comeback van de paperbag waist (links op de foto) met haar collectie voor zomer 2017, maar nu spotten we ook de ene na de andere celeb met smaak in een good ol' bandplooibroek. #Borrowedfromtheboys. Suckers voor nostalgie die we zijn is dit nu onze grootste #currentobsession (om maar even in hashtag-taal te blijven), en verklaren we de zoektocht naar de allerbeste voor geopend. Die van Kate Bosworth shop je bij Citizens of Humanity trouwens. The Hailey heet-ie.

Clothing, Fashion, White, Street fashion, Fashion model, Eyewear, Jeans, Sunglasses, Footwear, Trousers, pinterest
WireImage

5. Hotspot alert. Carthartt opende vlak voor het weekend de Carhartt WIP Store in de Amsterdamse Utrechtsestraat (in het bijzijn van tout modisch Amsterdam), waar je vanaf nu oa terecht kunt voor de volledige Carhartt-damescollectie. Pluspunt 2 en 3: er zijn ook exclusieve Carhartt WIP Store-artikelen en -samenwerkingen te koop en de ruimte is een feest voor designliefhebbers dankzij het werk van de Milanese architect Andrea Caputo. En als je er dan toch bent, in de Utrechtsestraat, WolfWare opende er vorige week ook de deuren van een permanente winkel.