Mila Kunis kon het huis van haar ouders niet meer aanzien, en besloot dus maar eens een goede make-over cadeau te doen. Bij de nieuwe online show My Houzz klaagde de actrice dat haar ouders maar niet wilden verhuizen uit 't huisje waar ze in 1991 gingen wonen toen ze uit Oekraïne kwamen en dat hun inrichting 'Miami Vice, circa 1994' is.

In de video zien we hoe Mila Kunis - toen nog hoogzwanger van haar zoontje Dimitri, die nu 4 maanden is - het interieurteam door het huis waarin ze is opgegroeid leidt en vertelt:

'I grew up in a very small town in Ukraine, and when I was 9, my family moved into the condo that my parents still live in. Everything in my life happened in that condo. I graduated high school in that condo. I got my first dog, without my parents' permission, in that condo. Everything as far as my career happened there.'

In de aflevering vertelt Mila Kunis voor het eerst over haar jeugd en ouders Elvira en Mark - meestal wil ze dat onderwerp niet bespreken in de media - en zien we never before seen kinderfoto's van haar langskomen.

Het is niet verwonderlijk dat de immer zo op haar privacy gestelde actrice nu toch best wel een boekje opendoet. De nieuwe online make-overshow wordt namelijk geproduceerd door man Ashton Kutcher, die ook een cameo in de aflevering maakt. Wat een slimmerds.

Bekijk hieronder de aflevering:

youtubeView full post on Youtube