1. Solange komt naar Nederland! De dag voor Koningsdag hebben we naast vermakelijk nieuws ook een klapper voor je: zojuist is bevestigd dat Solange Knowles zal optreden tijdens Lowlands. Bereid je maar voor op een onvergetelijk festival, want ook Halsey, Feist en Chef'Special zijn aan de line-up toegevoegd.

instagramView full post on Instagram

2. Ook Saks OFF 5TH komt naar Nederland. Het nieuw winkelconcept Saks OFF 5TH opent de deuren van een eerste winkel in Rotterdam in de herfst. Later volgt Amsterdam. Er lagen eerder al plannen om het eerste Saks Fifth Avenue-filiaal te openen in 020, maar het Canadese warenhuisconcern Hudson's Bay nam de locatie op het Rokin over.

3. Monki draagt bij aan een beter milieu. Het Zweedse modemerk lanceert haar eerste internationale sustainability-campagne met de video 1-800-LAZY-ECO. De video spoort mensen aan om op een 'luie' manier eco te worden. Bekijk snel de video en doe mee!

4. Oranje boven voor om je pols. Het Nederlandse horlogemerk Rosefield lanceert een limited edition oranje bandje genaamd: de Tangerine. Het kekke leren bandje staat met stip bovenaan onze verlanglijst.

Arm, Wrist, Hand, Footwear, Fashion accessory, Jewellery, Finger, Elbow, Bracelet, Shoe, pinterest
Rosefield

5. Dior opent een mall. Je leest het goed: Dior heeft in Japan 'The House Of Dior Ginza' geopend, dat wordt gezien als het eerste Dior Mall ooit. Naast mode, kleding, accessoires, juwelen en schoenen van Dior, vind je er ook een Café Dior. Je moet er wel voor naar Japan, maar hé; hoe erg is dat? Meer details over Dior paradepaardje in Ginza 6 bekijk je hieronder:

Deze week startten we met ELLE's hagelnieuwe rubriek: 5 things to make your day >