Kylie Jenner ligt weer eens onder vuur. De jongste Jenner-telg postte een foto van zichzelf in nieuw Puma-ondergoed, maar fans spotten al snel dat er met het kiekje gerommeld was. Linksachter Kylie zie je namelijk dat de versiering op de muur, krom trekt. Een overduidelijk gevalletje van photoshop, zo claimen haar volgers nu, en ze vallen massaal over haar heen.

instagramView full post on Instagram

Eerder deze week vielen mensen nog massaal over Kylies halfzus Kim heen, door het uitlekken van bikinifoto's van de realityster in Mexico, waarop te zien was dat ze wat cellulite had. Ja, inderdaad. Mensen hebben te veel vrije tijd.


We blijven nog even bij de Kardashians, want Scott Disick onthult nu dat hij ooit met ring and all op één knie is gegaan voor Kourtney. Het aanzoek bleef vervolgens ergens een beetje in de lucht hangen, en ze hebben het er daarna nooit meer over gehad. Tótdat Kim en Khloé de ring vonden. Och.



Technieuws waar je heel blij van wordt: Apple werkt aan een telefoon die zichzelf oplaadt als-ie op de WiFi zit. Appleinsider.com laat weten dat het bedrijf 't patent heeft opgevraagd voor de techniek achter deze mogelijkheid en dat we in de toekomst dus hopelijk niet meer zo'n onhandige oplader nodig hebben. Hear hear.


Intussen timmert ook Starbucks nog steeds flink aan de weg, en openen in 2019 een 'Luxury Megastore' in Chicago. Het gaat The Chicago Reserve Roastery heten, en ziet er ongeveer zo uit:

Building, Mixed-use, Architecture, Landmark, Commercial building, City, Metropolitan area, Human settlement, Town, Downtown, pinterest
Starbucks

Emma Watson promoot haar nieuwe, spannende film The Circle en had op de première een mini-Harry Potter-reünie met 'schoonzusje' Bonnie Wright. Niets zo leuk als Hermelien Griffel en Ginny Wemel weer samen zien:


Nog meer belachelijk schattige beelden vanaf de rode loper, want Selena Gomez praatte voor het eerst over vriendlief The Weeknd tijdens We Day: