1. Kijkvoer van Kristen Stewart. De actrice heeft een muziekvideo geregisseerd voor de Schotse elektropopband Chvurches. Het nummer Down Side of Me is afkomstig van het album Every Open Eye van het drietal uit 2015. Bekijk hieronder snel de intieme videoclip van de hand van Stewart – haar derde regieklus ooit (en hopelijk volgen er nog velen).

youtubeView full post on Youtube

2. Muziek in het Amsterdamse Bos. De eerste van de maand staat in het teken van muziek; vandaag werd bekend dat Hooverphonic op zondag 27 augustus 2017 op zal treden tijdens het vijfjarig jubileum van Live At. Scoor snel kaartjes voor het, nu al, onvergetelijke openluchtconcerten van de Vlaamse band in het Amsterdamse Bostheater.

3. Jamie King is weer aan het modellen geslagen. Het model turned actrice turned activiste is het gezicht van Miu Miu en schittert in de nieuwe herfstcampagne van het label. King, die bekend werd in de jaren negentig als model, werd gefotografeerd door Alasdair McLellan o.a. in een badkuip. Bekijk hieronder de nieuwe campagnefoto's, die voor haar de terugkeer naar de modewereld betekenen.

Miu Miu a/w 2017pinterest
Alasdair McLellan
Miu Miu a/w 2017
Miu Miu a/w 2017pinterest
Alasdair McLellan
Miu Miu a/w 2017

4. Diplo wordt model. Je leest het goed: de Amerikaanse dj, producer en componist Diplo (geboren als Thomas Wesley Pentz) heeft een modellencontract getekend bij Next Models. 'I've just always wanted to be a supermodel,' laat de 38-jarige muzikant aan WWD weten. Diplo werkte eerder samen met o.a. Beyoncé, Madonna, Justin Bieber, M.I.A., Usher en Major Lazer.

5. Supreme houdt van Dutch Design. Een nieuwe designsamenwerking waar ons modehart sneller van gaat kloppen: M.C. Escher/Supreme. Streetwear skatebrand Supreme lanceert een collectie met daarop de kunstwerken van de Nederlandse kunstenaar M.C. Escher – bekend van zijn grafische zwart-wit werken, waarin optische illusie een belangrijke rol speelde. De collectie is vanaf 4 mei online verkrijgbaar.

M.C. Escher/Supremepinterest
M.C. Escher/Supreme

Dit kan wel eens de beste modesamenwerking worden van 2017 >