Van niezende panda's (grapje natuurlijk) tot modemissers, en van nieuwe Hollandse hotspots tot bizarre/grappige/positieve nieuwtjes van de dag.

1. Het is vandaag Bevrijdingsdag! Even een snel geschiedenislesje: Bevrijdingsdag is de nationale feestdag op 5 mei waarop de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland in 1945 wordt gevierd – en ook de bevrijding van het toenmalige Nederlands-Indië. Nederland staat op 5 mei stil bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Vier jouw en onze vrijheid vandaag, met bijvoorbeeld één van deze 5 to do's op Bevrijdingsdag.

2. Het verbeteren van levens met Toms. Alleen maar positief nieuws vandaag. Toms start een nieuwe campagne. Kies van 5 tot en met 12 mei 2017 de TOMS Give die het dichtst bij je hart ligt, tag #StandWithTOMS en help om levens te verbeteren. Check voor meer info: shoptoms.nl.

Community, Child, Adaptation, Fun, Tree, Leisure, Tourism, Event, Vacation, Recreation, pinterest
#StandWithTOMS

3. Nieuw op het wereldwijde web: online platform Dastoon, duurzame designerkleding van pionierende ontwerpers. Oprichter Reza Seiri miste een podium voor toonaangevende ontwerpers (o.a. Elsien Gringhuis en Sanne Jansen) met oog voor duurzaamheid. Zo gezegd, zo gedaan. Check als de wiedeweerga: dastoon.com.

4. De nieuwe A$AP Rocky Collection voor Guess is nu verkrijgbaar. Onder de noemer Ice Cream & Cotton Candy Club lanceert A$AP Rocky zijn tweede collectie voor Guess, en deze is – zoals je begrijpt – zoeter dan zoet. Denk pastelkleuren, krijtstrepen en logo Tees. Via guess.com scoor je de collectie, die waarschijnlijk als een warm broodje over de toonbank zal gaan. Haastje-repje.

Art, Illustration, Poster, Photography, pinterest
A$AP Rocky X Guess

5. San Cisco lanceert vandaag het nieuwe album The Water. Vrolijker de dag afsluiten kan haast niet, met de uptempo popliedjes van de Australische band San Cisco. De thema's liefde, heimwee en gemis worden op de nieuwe plaat aangesneden in een combinatie van disco-, funk-, indie- en hiphop-invloeden. Luister hieronder naar een voorproefje en scoor The Water hier.

youtubeView full post on Youtube
People, Social group, Fun, Yellow, Friendship, Grass, Summer, Vacation, Tree, Leisure, pinterest
San Cisco