Chrissy Teigen is zonder twijfel één van de grappigste celebrities die in Hollywood rondloopt. Haar tweets zijn altijd on point en ze heeft een goede dosis zelfspot. Daarnaast is ze niet bang om veel van zichzelf te laten zien: ze kreeg veel lof omdat ze een foto van haar striae op Twitter postte en nog niet zo lang geleden vertelde ze over haar postnatale depressie.

En nu doet ze weer een boekje open, deze keer vertelt Chrissy Teigen over plastische chirurgie en wat ze allemaal heeft laten doen.

Chrissy Teigen over plastische chirurgie

De meeste beroemdheden zullen tot het eind der tijden ontkennen dat ze aan zichzelf hebben laten sleutelen, maar Chrissy niet. In een interview met Byrdie vertelt ze wat ze allemaal heeft laten doen en het is best heftig.

'Alles aan mij is nep, behalve mijn wangen,' vertelt ze Byrdie lachend. Ze wijst naar haar voorhoofd, neus en lippen. 'Nep, nep, nep.'

Met de humor die we van haar kennen vertelt ze dat ze het totaal niet erg vind om over haar ingrepen te praten en ze heeft er ook totaal geen spijt van. 'Ik heb mijn oksels laten uitzuigen,' zegt ze. Ze vertelt erbij dat dit geen noodzakelijke procedure was, maar ze kreeg er wel meer zelfvertrouwen door. 'Ik kreeg er 5 centimeter langere armen door.'

Later zei Chrissy op Twitter dat ze alleen haar oksels heeft laten doen en dat als ze echt zoveel had laten doen, ze ook andere billen had. Dat laatste was natuurlijk één van haar beroemde grappen.

xView full post on X

Op internet krijgt Chrissy veel lof over haar openheid, hoewel er natuurlijk ook de nodige kritiek is op haar ingrepen.

11 keer dat Chrissy Teigen BRILJANT was op social media >

Van: Cosmopolitan NL