Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Heidi en Spencer Pratt onthulden een paar weken geleden het nieuws dat ze hun eerste kindje verwachten met deze cover voor Us Magazine...

instagramView full post on Instagram

... en vertellen nu exclusief aan datzelfde blad wat het geslacht is van de aanstaande spruit. Ze krijgen een... zoon. Jep. Een mini-Spencer komt eraan.

Wij hebben nu al medelijden met Lauren Conrad.

Blond, Event, Drink, Eating, Long hair, Party, pinterest

Jessica Chastain bewijst maar weer eens dat ze de ultieme ~queen~van alles is, door een briljante en savage reactie te hebben op 't nieuws dat Johnny Depp te lui is om zijn filmscripts in te studeren. Twee weken geleden werd bekend dat de eikel acteur zijn assistent op de set zijn lines voor laat zeggen via een oortje en Jessica reageerde daarop zoals we allemaal reageren: met een hele grote eye-roll en de boodschap dat zij wél ergens hard voor wil werken:

APPLAUS.


Arme Harry Styles. De zanger probeerde gisteravond tijdens een optreden in Brooklyn te stage diven, maar niemand ving 'm. Pijnlijk. In meerdere opzichten.


Intussen deelt Harry's voormalige One Direction-collega en nieuwbakker vader van zoon Bear, Liam Payne, een loeihete teaser voor zijn nieuwe project. Geen stage diving involved, gelukkig:


Kristen Stewarts liefdesrelatie met Chanel is nog lang niet voorbij. De actrice is dit keer het gezicht van 't nieuwe Gabrielle Chanel-parfum. De campagne komt in september uit en is geschoten door Karim Sadli. We kunnen ook een bijbehorende short film verwachten, die wordt gemaakt door regisseur Ringan Ledwidge. Nog even geduld.

Nose, Lip, Mouth, Cheek, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, Eyelash, pinterest
Chanel

Dwayne Johnson biedt Amerika nieuwe hoop door te zeggen dat hij best wel president van de VS zou willen worden. Aan GQ vertelt-ie:

'It's a real possibility. A year ago, it started coming up more and more. There was a real sense of earnestness, which made me go home and think, 'Let me really rethink my answer and make sure I am giving an answer that is truthful and also respectful.''

DOE HET. #2020


Miley Cyrus deelt een teaser van haar nieuwe single Malibu, die over haar hernieuwde liefde voor verloofde Liam Hemsworth gaat. Miley zal het nummer voor 't eerst in z'n geheel tijdens de Billboard Music Awards ten gehore brengen, die op 21 mei plaatsvinden. Geen hiphop meer, maar terug naar haar roots. We zijn benieuwd...


Goed nieuws! Je favoriete komedieshow, Modern Family, is met twee seizoenen verlengd. ABC laat weten dat ze nog wel even door zullen gaan met de Emmy-winnende hitshow, die al sinds 2009 loopt, en dat er sowieso 10 seizoenen gaan komen. Dat gaat ze ongetwijfeld een aardige duit kosten. Voor het achtste seizoen ontvingen de acteurs al ieder een whopping 350.000 dollar (321.000 euro) per aflevering.


Kate Hudson is weer dolverliefd en maakte gisteren haar rodeloperdebuut met haar nieuwe lief Danny Fujikawa. De actrice en muzikant gingen samen naar de première van Snatched, waarin Kates moeder Goldie Hawn en beste vriendin Amy Schumer een rol hebben. De komediefilm draait vanaf vandaag in de bioscopen in Nederland én je kunt nu het interview met Amy Schumer over de film in de nieuwe ELLE lezen.

Suit, Premiere, Event, Facial hair, Blond, White-collar worker, Long hair, Formal wear, Outerwear, Tuxedo, pinterest
Getty Images
Danny Fujikawa & Kate Hudson