1. Lana Del Rey lanceert een nieuw nummer. En de titel is briljant: Coachella - Woodstock in My Mind. De zangeres komt later dit jaar met haar nieuwe album op de proppen, Lust for Live, waar de festivalknaller op te vinden zal zijn. Luister hieronder snel naar de track, waarop Lana's zwoele stemgeluid je meeneemt naar het festivalseizoen.

youtubeView full post on Youtube

2. Lekker dobberen in een opblaasbare avocado. Geweldig! Na flamenco's, pizzapunten en opblaasbare Hema-worsten is het tijd voor de avocado. De pit is uitneembaar, dus je hebt ook meteen een volleybal bij de hand. Je scoort de zwembad-must-have hier.

Product, Summer, Inflatable, Games, Fun, Pool, Leg, Swimming pool, Recreation, Leisure, pinterest
Brit+Co

3. Kijkvoer van Rodarte met Kirsten Dunst in de hoofdrol. De zusjes Kate en Laura Mulleavy van modelabel Rodarte hebben voor het eerst een film geproduceerd én zelf geschreven. De prent heet Woodshock en actrice Kirsten Dunst vertolkt de hoofdrol in de film. Bekijk snel hieronder de theatrale trailer, en zet 15 september vast in je agenda; dan verschijnt Woodshock op het witte doek.

4. Supreme lanceert een Michael Jackson capsulecollectie. Eindelijk bevestigt het populaire streetwearlabel de geruchten die al even rondgingen, met een foto van een shirt met daarop het gezicht van de King of Pop. Het beeld komt uit een editorial shoot van Grind Magazine, dus het bestaan van het item is zeker. Hoe de collectie er verder uitziet, welke items er nog meer van Jackson zullen verschijnen, en wanneer? Dat blijft allemaal nog even de vraag. Dat de Supreme-collectie binnen no time zal uitverkopen, dat weten we alvast wel zeker.

5. IKEA gaat samenwerken met modeactiviste Bea Åkerlund. Ook wel bekend als de 'over de top' stilist van de sterren (o.a. Beyoncé, Lady Gaga en Madonna), dus verwacht een eclectische collectie met coole eyecatchers. Het eerste beeld is vandaag vrijgegeven, waarop de Zweedse Åkerlund met een van haar ontwerpen te zien is: een kussen in de vorm van lippen. De nieuwe OMEDELBAR-collectie zal in het voorjaar van 2018 in de winkelschappen liggen.

Red, Costume, Photo shoot, Black hair, Fashion accessory, Doll, Hat, Style, Costume accessory, pinterest
IKEA X Bea Åkerlund

Lana Del Rey en The Weeknd doen het met elkaar >