We hebben er een hele week geanticipeerd op zitten wachten, maar hier is-ie dan: de nieuwe Carpool Karaoke met Harry Styles! En wat is-ie goed, waarschijnlijk een van James Cordens beste samenwerkingen tot nu toe. Harry maakt zijn rol als hartenbreker helemaal waar: hij laat zijn gevoelige kant zien tijdens Sign of the Times en Sweet Creatures (het favoriete nummer van zijn moeder), en met Kiwi laat hij zijn innerlijke rocker los.

Vehicle door, Driving, Car seat, Vehicle, Auto part, Car, Family car, Automotive window part, pinterest

Daarnaast brengt Harry ook nog twee te gekke covers: Hey Ya van Outkast en zijn favoriete karaokeduet Endless Love van Lionel Richie en Diana Ross. Maar de écht magie zit tussen de nummers, als James en Harry een fashion-off houden en de zanger bewijst dat hij werkelijk alle shirts er goed kan laten uitzien.

Jaw, Car seat, Beard, Plaid, Head restraint, Jewellery, Facial hair, Tartan, Vehicle door, Passenger, pinterest
Shoulder, Gesture, Car, Family car, Car seat, Vehicle, pinterest
Passenger, Vehicle, Eyewear, Car seat, Car, Luxury vehicle, Sunglasses, Family car, Auto part, Glasses, pinterest

Daarna overtuigt James Harry om twee iconische scènes uit Notting Hill en Titanic na te spelen. Hij laat Styles de vrouwelijke hoofdrollen vertolken waarop die jammert 'Waarom ben ik altijd Julia Roberts? In iedereens romantische komedie, ben ik altijd Julia Roberts.' Maar natuurlijk slaagt Harry erin om de rollen van Kate Winslet en Julia Roberts uitstekend te vertolken.

Car seat, Vehicle, Seat belt, Car, Family car, Passenger, pinterest
\'Jack, I want you to draw me like one of your French girls...\

De hele dertien minuten zijn hilarisch – zo goed zelfs dat de originele Carpool Karaoke-gast Justin Bieber zijn eer betuigt op Instagram.

instagramView full post on Instagram

Hier is-ie: kijk en geniet!

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=JvLLx0cpJVI&feature=youtu.be[/youtube]

Van: ELLE US