1. Pippa heeft een lieve ode gebracht aan zus Kate Middleton. Pippa Middleton trouwde afgelopen weekend haar grote liefde James Matthews, in een prachtige kanten jurk van Giles Deacon. En een traditie tijdens bruiloften is het welbekende: 'Something old, something new, something borrowed, something new' – en we weten nu wat Pippa's 'something old' was. Ze droeg dezelfde oorbellen tijdens haar bruiloft die ze droeg naar het huwelijk van haar zus Kate Middleton met prins William in 2011. Hoe lief.

Pippa Middleton: 2017 versus 2011pinterest
Getty Images
Pippa Middleton: 2017 versus 2011

2. Dit zijn de leukste slippers van Rihanna voor Puma voor de zomer. RiRi lanceert haar nieuwe schoeisel voor Puma: de 'jelly slide'. De roze rubberen stappers staan met stip boven aan onze wishlist; hoe leuk zijn deze slippers? De Fenty Puma by Rihanna-slides zijn vanaf morgen verkrijgbaar via puma.com.

Pink, Pearl, Fashion accessory, Font, Jewellery, pinterest
Fenty Puma by Rihanna

3. Starbucks zorgt voor verkoeling! De Amerikaanse koffieketen introduceert een vernieuwde Skinny Latte ijskoffie, die vanaf nu ook in de supermarkten verkrijgbaar is. De lichtere versie van de bestaande variant is zonder toegevoegde suikers en lactosevrij, dus voor iedere koffieliefhebber een fijne verkoeler tijdens deze warme dagen.

4. Dit zijn de modetalenten van de toekomst. Op vrijdag 9 juni 2017 presenteert de afdeling Mode van de Gerrit Rietveld Academie de Fashion Show 2017, met daarin de collecties van een nieuwe lichting afstudeerders en een selectie van werk van eerste- en tweedejaars modestudenten. Dit jaar vormt de Amsterdamse Kolenkitbuurt het verrassende toneel van dit evenement, en kaarten zijn nu verkrijgbaar voor € 12,50 via rietveldacademie.nl.

5. Ear party! Oké, het is eigenlijk pas zaterdag, maar we worden nu al blij van dit nieuws. Sieradenlabel By1Oak organiseert zaterdag 27 mei een pop-up dag in The Hoxton in Amsterdam. Je krijgt die dag 15% korting op de prachtige sieraden van het Nederlandse label. Info over het event vind je hier.

Ear, Earrings, Cheek, Brown, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyebrow, Eyelash, pinterest
By1Oak

De duurste oorbellen ter wereld zijn verkocht en DIT was het prijskaartje >