Ariana Grande is bij haar familie en geliefden in Florida om daar de vreselijke aanslag van maandagnacht in Manchester te verwerken. Toch laten bronnen weten dat de zangeres, hoewel ze enorm getraumatiseerd is, er de schouders onder wil zetten en er alles aan wil doen om de slachtoffers te helpen.

Toen een zelfmoordterrorist maandagnacht in de lobby van de Manchester Arena een bom liet afgaan kwamen er 22 jonge mensen om.Er liggen nog zo'n 60 mensen in het ziekenhuis, waarvan een paar in kritieke toestand.

xView full post on X

Ariana Grande focust zich op de slachtoffers

Volgens bronnen heeft Ariana Grande al aangeboden om de begrafenissen van de slachtoffers te betalen, en een insider vertelt nu aan People dat 't belangrijkste doel van de zangeres op dit moment dan ook is om zich te focussen op de slachtoffers en hun families:

'Right now, her main headspace and focus is the victims and how she can help. It's less about her and her own state, and it's more about them. She's alive, she's safe. This isn't about her - it's about the victims.'

Een bron voegt daaraan toe tegen E! News:

'Ariana is completely shocked. This has really traumatized her. She has a really big support system and has been leaning on a few key people. Het boyfriend Mac Miller has been there for her during this time and is the best. She loves him and her family likes him as well.'

Voorlopig geen optredens

Het management van Ariana Grande laat dan ook weten dat de Dangerous Woman-tour voorlopig tot en met 5 juni is stopgezet.

We wensen de slachtoffers van de vreselijke aanslag en Ariana Grande en haar team enorm veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Zo reageerden celebrities op het nieuws over de aanslag in Manchester >