Ariana Grande kondigde gisteravond via Instagram aan dat ze zondag een benefietconcert gaat geven in Manchester, de plaats waar vorige week maandag bij haar concert die vreselijke aanslag plaatsvond.

instagramView full post on Instagram

Werd eerst al bekend dat de zangeres de begrafenissen van de slachtoffers gaat betalen, nu zamelt ze met het benefietconcert nog meer geld in voor de rest van de gewonden en hun families en het Rode Kruis in Engeland dat ze helpt.

Een groots benefietconcert voor Manchester

En dat doet ze niet alleen. Veel van Ariana's muzikale vrienden schaarden zich meteen achter de zangeres en vliegen zondag ook naar Manchester om een gastoptreden tijdens het concert te geven. En dat zijn niet de minsten.

Zo is al bekend dat Miley Cyrus, Usher, Katy Perry, Justin Bieberdie dit weekend ook in Nederland op Pinkpop te zien is – en dsdd van de partij zijn. Het concert wordt gehouden in het Emirates Old Trafford-stadion.

Via deze website kun je je aanmelden voor gratis tickets voor het benefietconcert – doe dat vandaag nog; de lijst sluit vanmiddag. Op redcross.org.uk lees je wat het Rode Kruis in Engeland allemaal doet voor de slachtoffers en kun je geld doneren.