Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Rob Kardashian en ex Blac Chyna hebben een verrassend volwassen relatie weten op te bouwen en gaan ondanks dat ze niet meer samen zijn goed met elkaar om voor dochter Dream. Afgelopen Moederdag prees Rob zijn ex nog via Instagram:

instagramView full post on Instagram

Nu beweerde Us Weekly gisteren dat Rob ook weer gelukkig in de liefde is en zou samen zijn met een ándere realityster, Meghan James.

Nou, daar blijkt dus helemaal niets van waar. Rob reageert nu zelf op Twitter op de berichten en heeft haar zelfs nog nooit ontmoet:

Is dat ook weer opgehelderd.


Selena Gomez heeft een prachtige, open brief geschreven aan de LGBTQ-community.

Billboard vroeg verschillende sterren om een ode te doen aan de LGBTQ-gemeenschap, omdat juni Pride Month in Amerika is. Selena laat in haar brief onder andere weten:

'I remember as a young child going to brunch on Sundays with my mom and her group of friends. I had no idea they were all gay as I didn't even comprehend what that meant at the time. All I knew is that I loved being surrounded by these kind, fun and loving friends my mother had around her. I definitely give credit to her for raising me in an environment that was incredibly open-minded and non-judgmental. She also surprised me at my 16th birthday party with a performance by the most beautiful drag queen singing my favorite song. I don't think most 16 year olds can say that!'

Lees hier alle mooie brieven van celebrities voor Pride Month.


Intussen is dierentuin Artis in Amsterdam wereldwijd in het nieuws door twee mannelijke gieren die een stel zijn. Blijkbaar zijn de twee al jaren samen (och <3) en begonnen ze de afgelopen weken een nest te bouwen toen ze een los ei vonden in de volière. Het ei werd na de vondst door Artis eerst in een incubator gelegd, maar toen ze zagen dat de twee mannetjes samen een nest bouwden, hebben ze 'm daarin gelegd. En met succes! Het gierenkoppel wist het ei uit te broeden. Blijkbaar gingen ze om en om op het ei zitten en zorgen ze nu samen voor het kuiken.

Ik pink even een traantje weg.


Hoewel de filmversie van Mamma Mia! voor velen vergeten mag worden (we houden van Meryl Streep en Pierce Brosnan, maar ze hoeven niet te zingen), komt er tóch een vervolg op de prent. En hoofdrolspeelster Amanda Seyfried heeft nu ook laten weten dat ze weer van de partij is. Blijkbaar gaat de film toepasselijk Mamma Mia: Here We Go Again! heten en komt-ie op 20 juli 2018 uit. Volgens Deadline zullen ook Meryl, Pierce en Dominic Cooper terugkeren.


Volgende week wordt nu al een goede week, want dan zal Ed Sheeran EINDELIJK in James Cordens Carpool Karaoke-segment verschijnen. Verwacht heerlijke Britse grappen en grollen, knalgoede nummers en tranen-van-het-lachen acties van de grootste mannelijke artiest ter wereld. Genieten:


Waar we ons ook op kunnen gaan verheugen: de remake van de iconische film Murder on the Orient Express. De film is geregisseerd door de legendarische Sir Kenneth Branagh, die ook als Hercule Poirot in de prent verschijnt. De line-up liegt er verder ook niet om: Daisy Ridley, Johnny Depp, Dame Judi Dench, Willem Dafoe, Penélope Cruz en Michelle Pfeiffer komen allemaal voorbij.

Zojuist is de eerste trailer van de film online geslingerd, en we kunnen nu al niet wachten op 10 november.


Blijkbaar is Hollywood nog lang niet klaar met revivals (oh nostalgie) en dus komt ook de populaire Amerikaanse serie Sister, Sister terug. Hoofdrolspeelster Tia Mowry laat aan Nylon weten dat ze samen met tweelingzus druk bezig is om de laatste puntjes op de i t zetten, maar dat er toch wat haken en ogen bij komen kijken:

'We're looking, right now, for a producer and a writer, someone who can kind of be a leader of the pack in regards to running the show. I thought people would kind of be jumping on it, but it's a lot harder than my sister and I thought it would be. Everything in my career has always been a challenge.'

Dat wordt duimen.