1. Net-a-Porter stopt met verkoop bont. In de categorie: ook nog eens zeer goed nieuws. YOOX Net-A-Porter GROUP (YNAP) heeft besloten een bontvrij beleid aan te nemen, dat in lijn met hun streven naar meer milieuvriendelijk ondernemen. Het nieuwe bontvrije beleid zal gelden voor alle online winkels van de groep: Net-a-Porter, Mr Porter, Yoox en The Outnet. Driewerf hoera voor YNAP.

2. Deze glimmende geurgels van Chanel. Onder de noemer Chance Three Moods lanceert het mode- en beautyhuis een trio aan geurende gels die je dus niet alleen heerlijk laten ruiken, maar ook een subtiele glans achterlaten op je huid. En zeg nou zelf: hoe schattig zouden deze gekleurde potjes wel niet in je badkamer staan? Juistem: scoren – in de online shop van Chanel welteverstaan à € 69.

Product, Pink, Eye, Beige, Skin care, Cream, Eye shadow, Cream, pinterest
Chance Three Moods

3. Er ligt een nieuwe Ivy Park-collectie in de (online) winkelschappen van Topshop. Omdat een blokje om rennen, bezoek aan de gym of late night yogalesje een stuk leuker wordt van een setje sportkleding van de hand van Beyoncé. Shoppen doe je via topshop.com.

Clothing, Shoulder, White, Crop top, Waist, Muscle, Sleeve, Joint, Neck, T-shirt, pinterest
Ivy Park

4. 100 gram of pure happiness! Nieuw van ME&MATS: 100 gram goddelijke chocoladechunks. Leuk om cadeau te geven, of zelf te verorberen natuurlijk – en de verpakkingen zijn te gek. Wat dacht je van een stukje 'Super Duper Proud' of 'You Rock'? Voor slechts € 4,95 is het hele stuk van jou.

Brown, Chocolate, Font, Chocolate bar, Pattern, pinterest
ME&MATS

5. Muziek om je op te vrolijken van Arcade Fire. Naast een nieuw nummer kondigde de band van Win Butler en consorten een volledig nieuw album aan. Everything Now heet de langspeler die op 28 juli zal verschijnen. Luister in de tussentijd naar de titeltrack: hup op play...

youtubeView full post on Youtube

Meer goed nieuws vandaag: Amal Clooney is bevallen >