Jerry Seinfeld die tot drie keer toe een knuffel van Kesha weigert, is 't ongemakkelijkste wat je vandaag gaat zien

Het nieuws dat je vandaag éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Jerry Seinfeld is duidelijk geen knuffelaar. Toen Kesha de comedian tijdens een interview een knuffel wilde geven, schuifelde hij ongemakkelijk naar achteren met de woorden 'no thanks'. Zelfs nadat ze nog twee keer aandrong weigerde hij een knuffel, waarna Kesha beschaamd wegrende. Om de boel nog wat ongemakkelijker te maken claimde Jerry daarna ook nog even 'I don't know who that was'.

Advertisement - Continue Reading Below

Nope. Het was geen goede dag voor Kesha.

Meest gelezen

Rihanna slaat intussen subtiel terug naar de bodyshamers die maar niet op kunnen houden over haar 'vollere' lichaam. Met slechts één meme maakt de zangeres even iets heel duidelijk:

😢

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Amen.


Ook Modern Family-ster Ariel Winter vindt dat mensen maar eens op moeten houden met kritiek leveren op haar lichaam en haalt via Instagram uit naar de paparazzi:

Advertisement - Continue Reading Below

Om het lijstje compleet te maken postte ook Little Mix-ster Perrie Edwards een foto van zichzelf op de 'gram, waarin ze duidelijk een litteken op haar middenrif toont, die ze overhield na operaties aan haar slokdarm in haar jeugd:

Veel fans prijzen Perries moedige zet en zijn nu minder bang om hun eigen littekens te delen:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Hear hear.


Voor wie nog steeds denkt dat Britney Spears eigenlijk helemaal niet kan zingen, luister maar eens naar deze nieuwe gelekte versie van haar hit Toxic, zónder autotune:


Gwyneth Paltrow bevestigt intussen wat we al wisten: ze heeft ook géén idee waar ze het eigenlijk over hebben bij haar website Goop. Het ligt dus niet aan ons.

Advertisement - Continue Reading Below

Paris Hilton verrast vriend en vijand door haar iconische blonde lokken in te ruilen voor een donkerbruine coupe. En dat staat haar niet eens zo slecht:

#BrunettesHaveFunToo ✨👸🏻✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

#ShoppingTime with my lil @DiamondBabyX. ✨👸🏻🐶✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Ik gok dat het om een pruik gaat, maar hoe dan ook, that's hot.


Rande Gerber en Cindy Crawford bereiden hun beste vrienden George en Amal Clooney alvast voor op heel wat luiers verwisselen en stuurden gisteren meteen na het heugelijke babynieuws een lading luister én tequila naar het stel. Verstandige combi.

Special delivery. #HouseOfFriends

A post shared by Casamigos Tequila (@casamigos) on

Advertisement - Continue Reading Below

De schoonouders van George Clooney, Bara en Ramzi Alamuddin, laten aan persbureau AFP weten dat alles goed gaat met de tweeling en dat George en Amal geweldige ouders zullen worden. Nu is 't nog wachten op die eerste kiekjes van de ongetwijfeld belachelijk knappe Clooney-spruiten.


Fijne afsluiter: Riverdale maakt in een nieuwe video bekend welke acteurs er voor seizoen 2 bijkomen, en já, daar zit ook die mysterieuze long-lost halfbroer van Betty bij. De 21-jarige Ross Lynch gaat 'm spelen en uh-huh, hij is alles wat je hoopte dat-ie zou zijn:

Yea

A post shared by Ꭱoss Lynch (@rossr5) on

Meest gelezen

Ook actrice Dove Cameron zal in seizoen 2 aan de cast toegevoegd worden, en is te zien als niemand minder dan Sabrina, de heks. Jeweetwel, die in de nineties door Melissa Joan Hart werd vertolkt (de Archie Comics en Sabrina the Teenage Witch zijn aan elkaar gelinkt):

wot do u mean u don't freckle in gold

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Bekijk hieronder nog meer Riverdale-scoops: