Selena Gomez geeft hints weg over haar nieuwe filmrol

Het (celebrity)nieuws dat je deze ochtend even gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Selena Gomez is druk bezig met nieuwe muziek, maar hintte er dit weekend ook even op dat ze klaar is om weer op het grote doek te verschijnen. De zangeres/actrice was in een nostalgische bui en deelde beelden van de film Aftershock, waarin ze speelde met Eli Roth. Daarbij liet ze weten dat ze niet kon wachten om nog een keer een horrorfilm te gaan maken:

Advertisement - Continue Reading Below

Een onschuldige hint? Nou, niet echt. Het is namelijk niet de eerste keer dat Selena het over een kersverse horrorprent heeft. Afgelopen maand, tijdens de Gucci Bloom Party, vertelde Petra Collins aan Vanity Fair dat ze het met Selena had gehad over 't maken van een enge film:

'I love The Exorcist and the things that come from inside you, the things that are a little more subtle, and things that you deal with from inwards, and I feel like it's something Selena and I both love talking about... that topic is sort of dear to us.'

Meest gelezen

Binnenkort groot nieuws dus?


Selena Gomez' andere razend succesvolle project, 13 Reasons Why, is nog immer het gesprek van de dag, maar kwam 't afgelopen weekend toch weer in een kwaad daglicht te staan. Waar verscheidene psychiaters en hoogleraren al bang voor waren is gebeurd: een 23-jarige jongen uit Peru heeft zelfmoord gepleegd en gesproken berichten achtergelaten voor de mensen die ervoor hebben gezorgd dat hij zichzelf van het leven wilde beroven. Net als Hannah in 13 Reasons Why.

Velen waren al bang voor copycat-gedrag en helaas is dat nu dus gebeurd. In het appartement van de jongen vond de politie een brief voor een nabestaande, maar ook een lijst met instructies voor zijn tapes, net als de namen van de mensen wie de tapes moesten luisteren, weet Cosmopolitan Australië. Er is geen letterlijk bewijs dat de jongen zich heeft laten inspireren door de serie, maar de overeenkomsten kunnen niet ontkend worden.

Ben je depressief en merk je dat je jezelf herkent in serie 13 Reasons Why? Twijfel dan niet en neem direct contact op met de crisislijn via 0900 - 0113 of kijk op www.113.nl. Of vraag hulp aan iemand in je omgeving.


Enorm treurig nieuws, maar gelukkig was er dit weekend ook mooi nieuws. Actrice Jessica Chastain stapte namelijk in het huwelijksbootje met haar grote liefde Gian Luca Passi de Preposulo. De twee wisselden hun ja-woord uit in het immer prachtige Italië en aardig wat beroemde vrienden, waaronder Anne Hathaway en Emily Blunt, waren bij de ceremonie aanwezig. Gefeliciteerd!


Rihanna vierde intussen de verjaardag van haar geliefde nichtje Majesty en RiRi deelde als een trotse tante flink wat video's en foto's van de fuif:

Advertisement - Continue Reading Below

Majesty's birthday celebration isn't over and RiRi looks gorgeous! 😍🎉 #swipe➡️ for more

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Majesty's birthday party

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on


Bella Hadid verveelde zich in de make-upstoel en besloot een lipsync-video op te nemen. Casual:

I love naps 😫 @naokoscintu

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Advertisement - Continue Reading Below

We blijven nog even op Instagram-terrein, want Kendall Jenner deelde heel low-key een foto van zichzelf met Kylies nieuwe vriendje Travis Scott. Kun jij 'm spotten?

🔥

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Meest gelezen

Katy Perry neemt de afgelopen tijd geen blad voor de mond en na Taylor Swift, moeten nu ook haar exen 't verduren. Om haar nieuwe album te promoten startte ze vrijdag met een livestream via YouTube, waarin ze onder andere een therapiesessie met Dr. Siri Sat Nam Singh deed. En dingen werden héél erg real.

Zo vertelde ze over haar voormalige alcholprobleem, zelfmoordgedachtes én deed ze later tegen James Corden ook nog een boekje open over haar exen.

Voor wie het wilt weten: iedereen was goed, maar John Mayer was 't beste.

Voor wie de livestream van Katy wilt volgen, check 'm hieronder:


Scott Disick werd afgelopen weekend weer arm in arm met Sofia Richie gespot, maar ze blijft ons op ons hart drukken dat ze 'gewoon vrienden' zijn:

U-huh.