Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Michiel Huismans verhuizing naar Amerika legt 'm geen windeieren. Van Game of Thrones tot films met Blake Lively; de Nederlandse acteur is keihard doorgebroken over de grote plas. Nu is er weer mooi acteernieuws, want Michiel heeft een rol gescoord in de nieuwe Netflix-serie The Haunting of Hill House. De show is gebaseerd op 't gelijknamige horrorboek uit 1959, over vier mensen die een huis delen en allemaal hun eigen bovennatuurlijke ervaringen hebben.

Volgens The Hollywood Reporter gaat Michiel Huisman de rol van Steven Crane spelen en is hij de eerste acteur die is gecast voor de serie. Spannend.


Nog meer gezellig kijknieuws, want de eerste trailer van het vervolg op Frozen is online geslingerd. Bijna vier jaar nadat je voor het eerst Let It Go in je douche probeerde mee te zingen, krijgt de populairste Disney-film ooit een sequel, genaamd Olaf's Frozen Adventure, die eind november in de bioscoop gaat draaien.

En, goed nieuws, er komt nog veel meer aan. Want ook Frozen 2 staat voor november 2019 op stapel. Twee vervolgen in twee jaar? Kom maar door!

youtubeView full post on Youtube


En ik ben nog niet klaar met 't filmnieuws, want actrice Amber Tamblyn heeft verklapt dat die nieuwe Sisterhood of the Traveling Pants-film er écht aan gaat komen. Aan E! Online vertelt ze:

'I have no information about that right now, but I can obviously tell you that something is definitely in the works.'

People, Fun, Friendship, Vacation, Summer, Tourism, Travel, Event, pinterest


Inmiddels zijn ook de opnames voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why begonnen. Acteur Christian Navarro (aka Tony) liet op Twitter weten:

Wel even geduld, het vervolg op de veelbesproken serie kunnen we pas in 2018 verwachten.


De relatie van Kylie Jenner en nieuwe vlam Travis Scott lijkt aardig serieus de worden. De twee namen matching tattoos en deelden de foto's op social media:

Footwear, Shoe, Hand, Leg, Illustration, Photography, Selfie, Human leg, Flesh, Thigh, pinterest
Snapchat

Tja.


Hoe de romance zich zal ontwikkelen kunnen we ongetwijfeld gaan volgen in Kylies nieuwe, eigen realityserie, Life of Kylie. Vanaf augustus is de show op E! Entertainment te zien, en ze hebben zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven. Wat we alvast te weten zijn gekomen? Het is verdomd lastig om Kylies BFF te zijn:


Manchester wil Ariana Grande ereburger maken, na haar prachtige benefietconcert van vorig weekend. De gemeente moet eerst nog wel enkele procedures wijzigen, want nu kunnen alleen nog inwoners van Manchester het ereburgerschap van de stad krijgen.

Volgens de gemeenteraadsleider is Ariana Grande 'een groot voorbeeld voor de veerkracht en het medeleven van de stad' en 'toonde ze liefde en moed in plaats van angst' in de weken na die vreselijke aanslag.


Melania Trump is weer eens het gesprek van de dag in Amerika, maar nu door haar vader. Die zou namelijk verdomd veel weg hebben van... Jep. Donald Trump. Wat vind jij?