Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Martin Garrix leek het eerst nog aan te pappen met model Charelle Schriek, maar heeft het nu wel erg gezellig met niemand minder dan zangeres Dua Lipa. De twee werden samen innig op de kiek gezet:

instagramView full post on Instagram

Een korte zomerfling of meer? Dat zal nog moeten blijken. Wij hopen in ieder geval dat ze samen ook even de muziekstudio induiken.


De newly single Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom en Tobey Maguire zetten flink de bloemetjes buiten in New York, maar vonden ook nog de tijd om op een casual loopje te gaan met Orli's hondje. Volgens People gingen de drie eerst samen lunchen en haalden ze daarna een ijsje in de East Village. Och, celebrities, het zijn net mensen.


Zelfs royals ontkomen blijkbaar niet aan ongemakkelijke bijnamen. Kate Middleton onthult dat haar klasgenoten op St. Andrews haar altijd 'Squeak' noemden. Waarom? Dat was blijkbaar de naam van één van de cavia's op school. Kate legt uit dat aangezien haar zusje Pippa heette, zij de naam Squeak kreeg toegewezen:

'There was one called Pip and one called Squeak, so my sister was called Pip and I was Squeak.'

Weten we dat ook weer.


Intussen heeft de ex van Chris Brown, Karrueche Tran, een contactverbod voor de zanger aangevraagd en gekregen voor de komende vijf jaar. Ze laat in officiële documenten weten dat hij haar bedreigende sms'jes heeft gestuurd en haar toen ze een relatie hadden 'meerdere keren in haar buik had gestompt en van de trap had geduwd'.

Yikes.


Miley Cyrus en Jimmy Fallon gaven mensen in de metro van New York de verrassing van hun leven door in vermomming op te treden als straatmuzikanten. Genieten:


Laat ik je achter met een drietal hele fraaie trailers. Van een nieuwe rom-com met Reese Witherspoon - de eerste goed uitziende rom-com in tijden - tot de nieuwe prent van Daniel Radcliffe; we kunnen ons op een heerlijk filmisch najaar gaan verheugen: