Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Terwijl Liam Hemsworth en Miley Cyrus weer helemaal in de wolken met elkaar lijken te zijn, gaat het blijkbaar niet zo soepel tussen de acteur en zijn schoonmoeder. Liam en Tish Cyrus werden vastgelegd terwijl ze verwikkeld waren in een heftige, publiekelijke woordenwisseling. De twee waren met Miley bij het exclusieve Soho Beach House in Malibu, Californië en daar ging het hard tegen hard.

Een omstander vertelt aan Women's Day:

'A huge yelling match broke out between Liam and Tish – it was pretty hard to ignore because they were causing such a scene.'

Miley en Liam ging volgens bronnen na de ruzie zonder Tish weg, terwijl die naar Liam schreeuwde:

'You have no authority in this family' en 'You can't take my daughter away from me'.

Schijnbaar keerde Liam zich toen om en schreeuwde terug:

'Tish you have to ruin every nice day that we have, you're making a fool of yourself', waarna hij zich naar Miley wendde en zei: 'I can't put up with this woman anymore'.

Yikes. We hopen voor Miley dat deze ruzie snel de kop in gedrukt wordt.


Intussen is Miley Cyrus zelf verwikkeld in een opmerkelijke ruzie met Dolce & Gabbana. Haar broertje liep in de nieuwe mannenshow van het Italiaanse duo en Miley postte deze foto met een niet zo subtiele boodschap voor D&G zelf:

instagramView full post on Instagram

Stefano Gabbana vond dit absoluut niet kunnen en besliste pardoes dat-ie nooit meer zou werken met Mileys broertje Braison:

'Ignorant!!! For your stupid comment never more work with him.'

Hij ging daarna nog een stapje verder en postte dezelfde foto op zijn Instagrampagina met de woorden:

'We are Italian and we don't care about politics and mostly neither about the American one! We make dresses and if you think about doing politics with a post it's simply ignorant. We don't need your posts or comments so next time please ignore us!! #boycottdolcegabbana'.

Miley Cyrus heeft (nog) niet gereageerd.


Maar er is heus ook gezellig nieuws. Zo is de allereerste sneak peek van Pitch Perfect 3 online verschenen. Jep, de Bellas zijn terug, en beter dan ooit. In december komt de film pas uit, maar dit is alvast een lekker warmmakertje. Op play ermee!


Zayn Malik is een slimmerd en castte schoonzusje Bella Hadid voor zijn nieuwe Zayn X Versus Versace-campagne. De foto's? Prachtig en retecool, uiteraard:


Kim en Kourtney Kardashian kregen er afgelopen weekend een nieuw familielid bij. De twee realitysterren kochten twee hondjes voor dochters North en Penelope en uiteraard was dat zwijmelen geblazen:


Terwijl-ie het razenddruk gaat krijgen met drie spruiten, lanceert Jay Z intussen ook nog even nieuwe muziek. Met een te gekke trailer maakte hij gisteravond bekend dat er een nieuwe album, genaamd 4:44, aankomt.

Terwijl Jay Z' nieuwe nummer Adnis speelt, zien we sterren als Mahershala Ali, Lupita Nyong'o en Danny Glover langskomen in de sneak peek. Dat belooft wat...

Je kunt de volledige trailer - uiteraard - op Tidal vinden.


Helaas treurig en ongelofelijk nieuws om mee af te sluiten: de rechtszaak tegen Bill Cosby is nietig verklaard.

Rechter Steven O'Neill laat weten dat de juryleden het na 52 uur nog niet eens konden worden in hun oordeel over de komiek, die terechtstond voor seksueel misbruik na drogeren.

De aanklagers, het team van Andrea Constand die beweert in 2004 door Cosby te zijn aangerand, hebben direct laten weten het er niet bij te laten. Ze zullen binnen vier maanden een nieuwe poging doen om de iconische tv-vader uit The Cosby Show te vervolgen. Het is de enige strafrechtelijke zaak die tot nu toe is voortgekomen uit de meer dan zestig beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Cosby. Wel lopen er nog civiele procedures.

Zo'n tien vrouwen hebben zaken tegen hem aangespannen in de staten Californië en Massachusetts. Twee daarvan hopen op die manier alsnog hun beschuldigingen van seksueel misbruik erkend te zien. Bij de andere vrouwen is dat onmogelijk omdat hun zaken zijn verjaard.