Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

De relatie tussen Harry Styles en foodblogger/Instagramster Tess Ward lijkt alweer voorbij. Een insider vertelt aan The Sun dat de twee na een paar maanden dunzo zijn en dat Harry zich volledig wil gaan richten op de lancering van zijn eerste, grote bioscoopfilm, Dunkirk:

'Harry and Tess haven't seen each other for a number of weeks. They're both constantly travelling the world.'

Tess Ward lijkt het intussen alweer aan te pappen met haar ex:

'Tess realised she still had feelings for her ex after splitting from him to date Harry and has apologised to him for her romance with the singer. It will take a while for Tess to build back his trust but they have been getting on as normal. She was in London this week and met her ex straight away — they've been inseparable since.'

instagramView full post on Instagram

J.K. Rowling doet opmerkelijk nieuws uit de doeken. De schrijfster onthult dat er twee(!) Harry Potters zijn. In haar laatste post op Pottermore duikt Rowling diep in het verleden van Harry's stamboom en daaruit blijkt nu dat er al eerder een Harry Potter rondliep.

Het zit zo. De familie Potter begon ooit met een tovenaar, genaamd Linfred van Stinchcombe, die ook de uitvinder was van 't befaamde 'bottendrankje' dat Harry's arm weer genas in het tweede doek. Daarna wordt het interessant. Harry's overgrootvader heette namelijk eigenlijk Henry Potter, maar werd door zijn vrienden ook Harry genoemd én had dezelfde karaktertrekken als de Harry die wij kennen. Och.

Intussen gaat de magische wereld van Riverdale ook gestaag door en deelt Mädchen Amick nu de eerste foto vanaf de set. Extra goed nieuws: het tweede seizoen van de populaire show is deze herfst al te zien. Dat wordt genieten.


Kim Kardashian had gisteren een goede dag en verdiende een whopping 14 miljoen dollar(!) in slechts 4 minuten tijd. In minder dan 20 minuten wist ze haar nieuwe contourkit van haar KKW Beauty-lijn uit te verkopen, wat betekent dat er 300,000(!) over de digitale toonbank gingen. Ka-ching!


Ook Bella Hadid doet het goed op beautygebied en scoorde een nieuwe campagne voor het populaire beautymerk Nars (binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar!). In de nieuwe campagne zien we Bella met een kersverse (fake) pony en grungy look schitteren. We like!


Lucy Hale probeerde intussen de populaire nieuwe maskertrend en liet kijkers meegenieten via Snapchat. Och, gezellig:

Face, Hair, White, Skin, Nose, Head, Chin, Cheek, Forehead, Beauty, pinterest

Laat ik je achter met nog twee fijne trailers die je vandaag gezien moét hebben. Een kersverse sneak peek op het nieuwe seizoen van Game of Thrones én de eerste trailer van de film Goodbye Christopher Robin – over het verhaal van Winnie de Pooh – die je geheid een traantje doet laten. Op play ermee!