1. Dit knalroze ensemble van Dua Lipa. De knappe Britse zangeres, en nieuwe liefde van de Nederlandse Martin Garrix, spotten we in dit kekke tweedelige pak van Blumarine op de rode loper van première van Baby Driver. Een geweldige combinatie met deze tropische temperaturen, als je het ons vraagt.

Fashion model, Pink, Clothing, Fashion, Fashion show, Beauty, Shoulder, Abdomen, Magenta, Fashion design, pinterest
Getty Images

2. De Arnhemse Stockdagen zijn vandaag gestart! Modestad Arnhem barst deze maand bijna uit zijn voegen vanwege het aantal leuke evenementen, één daarvan zijn de Arnhemse Stockdagen, waar je bijzondere (design) stuks voor weinig schade in je portemonnee kunt scoren. Kijk voor het volledige programma van 22 tot en met 25 juni op: fdfarnhem.nl.

3. St. Vincent gaat op tournee en die heet: Fear the Future Tour. Briljante naam. Briljante muzikante. Briljante aankondigingsfoto. St. Vincent rockt een stel paarse Balenciaga-boots, die hoog op onze verlanglijst staan. Oh ja, ze doet ook Nederland aan. (Bijna vergeten door die boots...) Op 27 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht om precies te zijn. Kaarten scoor je hier.

Pink, Fashion model, Clothing, Red, Shoulder, Fashion, Thigh, High heels, Footwear, Beauty, pinterest
St. Vincent - Fear the Future Tour

4. Fossil heeft de eerste smartwatch gelanceerd dat lijkt op een gewoon horloge. Eindelijk: een horloge dat stiekem veel meer doet dan alleen de tijd aangeven. Nou ja, stiekem, dat niet echt – maar het uiterlijk van de Fossil Q Hybrid smartwatch, daar worden we erg blij van. Geen rubberen bandjes en digitale computercijfers, maar gewoon een mooie klok met een leren of metalen band, die alles kan wat een smartwatch kan en meer. Zo kun je je slaap tracken, je telefoon opnemen, je favoriete playlists beheren, een selfie (!) nemen... Check voor alle details fossil.nl.

Watch, Analog watch, Strap, Watch accessory, Fashion accessory, Jewellery, Silver, Brand, Material property, Font, pinterest
Fossil Q Hybrid smartwatch

5. American Vintage lanceert homewear. Hoera. Nu stond American Vintage al bekend om z'n heerlijke stoffen en draagcomfort, maar met een heuse homewearlijn van het label weet je zeker dat je de bank (achter je laptop met je favo Netflix-serie) niet meer af wilt komen. De collectie, die een mix is tussen ondergoed en homewear voor zowel dames als heren, is verkrijgbaar in geselecteerde American Vintage stores en online vanaf juli 2017.

Worden we ook blij van: de SALE is begonnen en dit zijn alle kortingen op een rij >