Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

De voormalige Glee-ster Charice Pempengco gaat vanaf nu door het leven als Jake Zyrus. De 25-jarige bevestigde het nieuws op Twitter, drie jaar nadat ze tijdens een interview met Oprah Winfrey onthulde dat haar 'ziel mannelijk was'.

Jake twittert:

xView full post on X
Textile, Jacket, Latex, Leather, Jewellery, Leather jacket, Latex clothing, Boot, Makeover, Top, pinterest
Getty Images

Wow, wat een mooie en dappere actie. Jake werd dan ook meteen overspoeld met liefde van volgers en fans:

Applaus. In 2014 vertelde Jake aan Oprah Winfrey:

'I'm not exactly transitioning to a male, but basically my soul is male. But I'm not going to go through that stage where I change everything. I don't want to change my body. I will change to this look, like I cut my hair and, you know, wear boy's clothes and everything, but that's all.'


Emma Watson is ook inspirerend bezig en besloot gisteren tijdens haar perstour in Parijs voor haar film The Circle weer must-read boeken neer te leggen voor nietsvermoedende mensen:

Ook trok ze weer louter milieuvriendelijke outfits aan, waarvan ze de details deelde op haar Instagramaccount The Press Tour. En wat een plaatje was ze weer:


Helaas lijkt Johnny Depp steeds meer ontspoord te raken. Gisteren vroeg de gevallen acteur tijdens het Glastonbury Festival aan 't publiek wanneer het de 'laatste keer was dat een acteur een president had vermoord', doelend op zichzelf en Donald Trump.

Hij vervolgde zijn vraag daarna met 'It's been a while, and maybe it's time,' hintend op acteur John Wilkes Booth die president Abraham Lincoln in 1865 vermoordde.

Uiteraard is er nu veel kritiek losgebarsten op Johnny Depps uitspraak, en toen het publiek zowel begon te juichen als boeën, zei-ie:

'Ik wil duidelijk maken dat ik geen acteur ben. Ik ben leugenaar van beroep.'

Hmmm...


Luchtiger nieuws. De man achter Riverdale, Roberto Aguirre-Sacas, heeft namelijk de eerste titels van de eerste afleveringen van seizoen 2 van de populaire show onthuld. En ja, ze klinken behoorlijk eng. Zo is er A Kiss Before Dying:

Nighthawks:

En The Watchter in The Woods:

Verder deelde hij ook nog wat behind-the-scenes-kiekjes, wat altijd fijn is:

Vanaf deze herfst moet seizoen 2 van Riverdale op Netflix staan.


Nog meer fraai tv-nieuws: binnenkort verschijnt de serie The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, dat het verhaal vertelt van de moord op de iconische modeontwerper Gianni Versace. In de hoofdrollen zitten onder andere Penelope Cruz, Ricky Martin, Edgar Ramírez en Darren Criss.

Entertainment Weekly heeft de eerste beelden en een behind-the-scenes interview met de cast te pakken, en daarvan kun jij nu weer gaan genieten. Let vooral even op Penelope Cruz als Donatella Versace, briljant:

Nog wel even geduld, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story is pas vanaf 2018 te zien.


Opmerkelijk celebritynieuws om mee af te sluiten, want Bella Thorne en Scott Disick lijken het weer te hebben bijgelegd na die dramatische trip naar Cannes. Bella postte de volgende foto op social media...

... en fans merkten al snel op dat dit de tuin van Scotts huis is. Hmm.