1. Prada lanceerde vandaag een exclusieve nieuwe collectie. Ja! In samenwerking met mytheresa.com heeft het Italiaanse modehuis een heerlijke zomerse capsulecollectie gelanceerd. De collectie, waarbij de nadruk ligt op het decadente gebruik van veren en parels, is vanaf vandaag verkrijgbaar via mytheresa.com.

youtubeView full post on Youtube

2. Bierijs wordt een ding deze zomer. Kom maar door met die festivals en feestjes! Bavaria Radler Ice Lemon 2.0% – een ijs- en ijskoud biertje in ijsvorm – bestaat voor 98,3% uit Radler-bier. Hij bevat alcohol en is het allereerste ijsje voor boven de 18. Voor wie nooit kon kiezen tussen een ijsje en een biertje drinken: twee vliegen in één klap.

Yellow, Packaging and labeling, Paper product, Junk food, Paper, Cylinder, Label, pinterest
Bavaria

3. Deze heerlijke softijszonnebrillen zijn echte eyecandy. Voor zijn nieuwe zonnebrillencollectie liet het Amerikaanse zonnebrillenmerk Linda Farrow zich inspireren door, echt waar, softijs. En dat is wel te zien aan de heerlijke zachte, zomerse kleuren. En zeg nou eerlijk: die brillen zijn toch om op te eten?

Eyewear, Vision care, Brown, Amber, Beauty, Eye glass accessory, Khaki, Sunglasses, Tints and shades, Peach, pinterest
Linda Farrow

4. Female-streetwarewebshop OnTheBlock opent voor even haar deuren in Amsterdam. En het wordt alleen maar beter. Om de opening van de pop-upstore te vieren ging OnTheBlock namelijk de samenwerking aan met OBEY. Samen ontwierpen zij een heel toffe longsleeve. De parel is verkrijgbaar in de pop-upstore in Amsterdam (Waterlooplein, Houtkopersdwarsstraat 6), maar wees snel: op 31 juli sluit ze haar deuren alweer.

5. Deze draagbare BBQ gaat het zomerleven zoveel makkelijker maken. Goed nieuws voor alle barbeque-lovers: met deze Portable BBQ Suitcase van Kikkerland kun je serieus altijd en overal barbequen. Romantisch diner voor twee in het park? Even je koffertje openklappen en het kan niet meer mis gaan.

Small appliance, pinterest
Kikkerland