1. Er bestaat nu een Cornetto met Calvé pindakaas. Je leest het goed: Albert Heijn heeft Cornetto IJs Calvé pindakaas in het assortiment opgenomen. Fantastisch nieuws voor iedereen die gek is op pindakaas en ijs, een doos met vier stuks kost slechts € 2,89. Op naar de Appie.

Food, Cuisine, Ingredient, Dish, Snack, Baked goods, Chocolate, Caramel, pinterest
Ola

2. Iemand heeft een Sesamstraat-versie van The Beastie Boys' Sabotage gemaakt. Big Bird (de Amerikaanse versie van Pino) op de vlucht is nu al het beste kijkvoer van de dag. Een fan is verantwoordelijk voor de videoclip van de bekende track uit 1994, bekijk 'm als de wiedeweerga hieronder:

youtubeView full post on Youtube

3. North Sea Jazz Festival is vandaag gestart en de line-up is moddervet. Erykah badu, Grace Jones, Usher, Joss Stone, De La Soul en Jamiroquai zijn slechts enkele namen op het program. Geen kaartjes weten te scoren voor het jazzfestijn in Rotterdam? De NTR doet zoals elk jaar verslag van North Sea Jazz via: ntr.nl.

4. Vintage sportswearlabel Frankie Collective heeft een volledige re-worked collectie gelanceerd. We kunnen maar geen genoeg krijgen van de labels die populair waren in de jaren negentig: Kappa, Fila en Von Dutch zijn slechts enkele merken waar we anno 2017 met liefde weer in rondlopen. En daar doet de Amerikaanse webshop Frankie Collective een schepje bovenop, kijk maar mee:

5. Niet vandaag, maar deze zondag start het jaarlijkse event Modefabriek. Zondag 9 en maandag 10 juli barst RAI Amsterdam uit z'n voegen van heel veel mode en alles wat te maken heeft mode. Lezingen (oa van Jan Jansen), drie future retail shops, storytelling, exposities, een #LEARN-programma en diverse sprekers: modeliefhebbers reizen maat beter af naar de hoofdstad dit weekend. Voor het volledige programma check je: modefabriek.nl.

Line, Bicycle frame, Font, Orange, Triangle, Parallel, Colorfulness, Symmetry, Idiophone, Graphics, pinterest
Modefabriek

De iconische Febo-grillburgersaus is vanaf nu los te koop >