Ben je benieuwd hoe Gigi Hadid haar vrije dagen doorbrengt? Ja, wij ook. Dankzij Reebok weten we nu ongeveer hoe. Het model onthulde nieuwe informatie terwijl ze vragen beantwoorde aan het merk.

Face, Head, Nose, Mouth, People, Eye, Forehead, Eyebrow, Temple, Eyelash, pinterest

Om te beginnen houdt ze enorm van het strand.

We wisten natuurlijk al dat ze graag een duik in zee neemt omdat ze haar 21e verjaardag op het strand vierde met lover Zayn en hun families.

instagramView full post on Instagram

Maar kennelijk zit haar liefde voor de zee heel diep, want ze heeft het meerdere keren over in haar bikini richting het strand gaan voor wat fun in the sun.

Bij het praten over stijl liet Gigi zich van haar tomboy-kant zien, want kennelijk draagt ze liever een korte broek dan een rok.

'Shorts alsjeblieft, ik haat rokken,' zegt ze vastbesloten, en vervolgens 'oké ik haat ze niet, maar draag ze niet graag.'

We vinden het ook fantastisch dat ze zo eerlijk is.

Bij het krijgen van de keuze tussen een 'hike 's ochtends vroeg' of een 'nachtelijke strandwandeling' reageerde het fitte model verrassend genoeg met 'wie houdt er nou van hiken?'

Je hebt potverdorie gelijk Gigi, wie wil er nou graag hiken?

Gigi gaf ons een nog beter gevoel over onze eigen liever-lui-dan-moe-instelling door te zeggen: 'Ik houd van mensen die ook niet van hiken houden; ik veroordeel je niet.'

En als klapper: wil je ook graag weten welke smaak ijs ze kiest om koel te blijven? After Eight, mint met stukje chocola dus. Originele keuze Gigi, originele keuze.

Zayn Malik verklapt wat hem en Gigi Hadid bij elkaar houdt >

Van: ELLE UK