Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Anouk Hoogendijk mag dan wel niet meer meedoen aan het EK-voetbal, ze heeft niet stilgezeten. De voormalige profvoetbalster is namelijk de derde BN'er die in september te zien is in een nieuw seizoen van Expeditie Robinson.

facebookView full post on Facebook

Eerder werd al bekend dat acteur Roeland Fernhout en RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga dit jaar op een eiland strijden om die inmiddels beroemde ketting. Vanaf 7 september gaat het nieuwe seizoen van start.


Game of Thrones-fans zaten gisteren gefrustreerd achter de buis, want de start van het allerlaatste seizoen bleek zó populair, dat de website van HBO crashte. Velen konden niet inloggen op hun account en misten zo de eerste aflevering van seizoen 7.

HBO heeft inmiddels hun excuses aangeboden en als het goed is moet nu alles weer te zien zijn.


Disney presenteerde afgelopen weekend op een special evenement al hun filmplannen voor de komende tijd, en daar zat ook een eerste sneak peek bij van Emily Blunt als Mary Poppins. Het resultaat? Fabelachtig, uiteraard:

Nog wel even geduld, want de Britse actrice is pas vanaf Kerst 2018 in de bioscoop als het iconische karakter te zien.


Ook fantastisch tv-nieuws, want de dertiende Doctor in Doctor Who zal (eindelijk!) voor het eerst een vrouw zijn! Niemand minder dan Jodie Whittaker kruipt in de rol en zal de Twelfth Doctor, Peter Capaldi, opvolgen na de kerstspecial.

Velen jubelen al op social media over de castingkeuze:


Harry Styles lijkt het echter gehad te hebben met acteren en lijkt na zijn debuutrol in Christopher Nolans Dunkirk Hollywood al de rug toe te keren. Zijn reden? Als je meteen begint met een Christopher Nolan film, kun je het eigenlijk niet veel beter meer doen. Tja, daar heeft-ie natuurlijk een punt.

Harry laat aan Sky News weten:

'I'm thinking, what am I doing? I feel very lucky to be a part of Dunkirk… I'd do this one again but it may be one and done… I'd do this one again. I really enjoyed this. I've peaked too soon! There's nowhere to go.'

Dunkirk draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.


Harry's ex Kendall Jenner vond het intussen wel weer eens tijd om een sexy kiekje op Instagram te delen. Onder de noemer 'jet leg'. Eh ja, we zien het...


Selena Gomez ging op een roadtrip met vriendinnen als kick-off van haar 25ste verjaardag. Er was wijn, taart en natuurlijk heel veel Snapchats:


Paris Hiltons vriendje moet van harte gaan hopen dat-ie niet wordt gedumpt, want hij liet de naam van zijn beroemde vriendin groots op zijn arm tatoeëren. Beetje dom? Eh, tja... Oordeel vooral even zelf:


Gezellig filmpje om mee af te sluiten: Prins William sloeg de handen ineen met het Wildcats Girls' Football en trapte bij zijn stulpje Kensington Palace een paar balletjes met een stel getalenteerde voetbalspelertjes. Gelukkig wordt-ie Koning, want een carrière als keeper had er duidelijk niet ingezeten: