Afgelopen week postte Hilary Duff een foto van zichzelf bij het zwembad. Op het kiekje toonde ze haar getatoeëerde arm en statement ketting - want hé, je bent Hilary Duff en mág een statement ketting dragen naar het zwembad thankyouverymuch.

instagramView full post on Instagram


Flirterige Nick Jonas

Uiteraard konden Hilary's fans geen genoeg van de foto krijgen en jubelden onder het kiekje hoe fantastisch/knap/perfect ze was. Maar er was blijkbaar nog iemand wiens aandacht ze trok.

Niemand minder dan Nick Jonas' oog viel op defoto en hij liet een flirterig bericht achter onder de Instagrampost. Hij liet kort weten in de vorm van een emoji 'I see you Hilary'.

Photograph, Beauty, Snapshot, Photography, Retro style, Headgear, Stock photography, Advertising, Vintage clothing, Fashion accessory, pinterest
Twitter/Jasminenolaa

Als het op Disney Channel-relaties aankomt hebben Hilary Duff en Nick Jonas daar beiden in hun jeugd aardig wat ervaring mee gehad – zij met Aaron Carter en hij met Miley Cyrus. Maar aangezien ze in andere seizoenen te zien waren op het beroemde kanaal, zat daten met elkaar er niet echt in.

Maar nu? Het zou zomaar eens kunnen. Fans van de twee shippen ze in ieder geval al hardcore:

Van: Seventeen