Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

We moeten helaas nog even wachten op het tweede seizoen van de nieuwe hitshow Designated Survivor, maar Netflix Nederland weet alvast spannend nieuws te melden over de aanstaande afleveringen. Onze hoofdstad zal namelijk een grote rol spelen in het nieuwe seizoen. En dat komt allemaal door het nieuwe karakter van acteur Ben Lawson.

Deadline laat weten dat Ben Lawson de rol van Damian Rennet, een MI-6-agent, gaat spelen. Damian is volgens de website als Nederlander aanwezig in Amsterdam en gaat samenwerken met Hannah Wells. Uiteraard is er al snel romantiek in het spel, en wordt hun werkrelatie bemoeilijkt.

Of de crew van Designated Survivor voor opnames ook echt naar Amsterdam zal komen is (nog) niet bekend. Hannah en Damian mogen elkaar dan wel ontmoeten in onze hoofdstad, ze kunnen natuurlijk ook gaan werken met nagebootste sets. Al hopen we dat ze even overvliegen, wel zo leuk.


Ook mooi filmnieuws, want Disney heeft zojuist bekend gemaakt dat Keira Knightley en Helen Mirren in hun nieuwe remake van De Notenkraker gaan spelen. De rolprent zal pas in november 2018 in de bioscoop gaan draaien, maar het belooft een eh, kraker te gaan worden. Ook Mackenzie Foy (die Renesmee Cullen in The Twilight Saga: Breaking Dawn speelde), Morgan Freeman en Misty Copeland hebben een rol in de film gescoord.


Horen we daar trouwbellen klinken? Jazeker! Acteurskoppel Jamie Bell en Kate Mara zijn afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. De House of Cards-actrice deelde gisteren op Twitter een foto van hun verrassingsceremonie:

xView full post on X

De twee leerden elkaar kennen op de set van de Fantastic Four-film en hebben sinds 2015 een relatie. Begin dit jaar ging Jamie Bell op één knie.

Gefeliciteerd!


Ook mooi nieuws voor Freddie van iCarly - jaaa, die jeugdserieherinneringen komen meteen boven. Nathan Kress is duidelijk geen jong Nickelodeon-sterretje meer, maar inmiddels getrouwd en dolgelukkig met vrouw Elise. En... afgelopen weekend maakte de acteur bekend dat hij voor het eerst vader wordt. Jep, we worden oud:

De twee verwachten hun eerste spruit in januari 2018.


Ook Paris Hilton voelde zich even nostalgisch en postte een stel throwbackfoto's van zichzelf en goede vriendin Kim Kardashian op Twitter. Och:


Intussen zijn Leonardo DiCaprio en zijn bijzondere kledingkeuzes weer het gesprek van de dag. Dit keer gaat het om een 'accessoire' dat-ie aan zijn broek had hangen: een plastic tas.

Wat erin zit? Daar wordt nu druk op social media over gespeculeerd. Van zijn Oscar tot een vaper tot zijn laatste modellenoverwinning.

Tja, do you Leo, do you.


Ook Taylor Swift is op social media trending, want mensen denken serieus dat de zangeres vervoerd werd in een enorm koffer. Ja echt. Geen grap.

Het verhaal leidt inmiddels een compleet eigen leven en de memes gaan nu al je dag maken:


Bella Thorne houdt zichzelf ook lekker in het nieuws en deelde op Snapchat een foto van haar nieuwe tatoeage: kattensnorharen. Tja, ieder z'n ding:

Hair, Face, Nose, Lip, Skin, Beauty, Eyebrow, Chin, Eye, Cheek, pinterest

Sluiten we af met Reebok, die de PERFECTE clapback naar Donald Trump postte op Twitter, na die tenenkrommende opmerking van de Amerikaanse president richting de First Lady van Frankrijk, Brigitte Macron:

Applaus.