De Britse royals zijn op staatsbezoek in Polen om de banden tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa te versterken – ter voorbereiding op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Kinderen George en Charlotte zijn er ditmaal ook gezellig bij.

George & Charlotte

De laatste keer dat George en Charlotte met hun ouders mee op staatsbezoek gingen, was naar Canada vorig jaar herfst. Hoewel het bezoek voor de kinderen onderdeel is van hun koninklijke verplichtingen, levert het vooral schattige fotomomenten op, waarvan de fotoanalyse als volgt zou kunnen zijn:

Prins George vindt het ontvangstcomité en de prinselijke verplichtingen nog maar onwennig en heeft een peptalk van zijn vader nodig om de menigte te trotseren. Prins Charlotte houdt zich iets makkelijker staande en lijkt een aangeboren zelfverzekerde koninklijke uitstraling te bezitten.

Hair, Head, Mammal, Interaction, Gesture, Engineering, Greeting, Love, pinterest
Getty Images
Event, Suit, Carpet, Footwear, Ceremony, Red carpet, Child, Flooring, Formal wear, Tuxedo, pinterest
Getty Images
Clothing, Sleeve, Shoe, Happy, Pink, Dress, Style, Baby & toddler clothing, Interaction, Collar, pinterest
Getty Images
Hair, Footwear, Coat, Trousers, Human body, Shoe, Outerwear, Collar, Dress shirt, Interaction, pinterest
Getty Images

Nog een baby?

Hoewel de ouders waarschijnlijk al hun handen vol hebben aan het koningskoppel, grapte Kate Middleton op een evenement voor start-ups dat er maar snel nog een baby moet komen. Na het ontvangen voor een cadeau bedoelt voor pasgeboren baby's zei de hertogin van Cambridge:

'We will just have to have more babies.'

Na het bezoek aan Polen zal de familie doorreizen naar Duistland. Op 21 juli keert de familie weer naar huis.

6 keer dat Kate Middleton de liefde van Prinses Diana voor polkadots eerde >