1. Nieuwe emoji's. Apple heeft een preview gegeven van de nieuwe emoji's die later dit jaar beschikbaar zullen zijn op iOS, macOS en watchOS – omdat het gisteren World Emoji Day was. Zombie, zebra, broodje BLT, kokosnoot, elf, yogi, een scala aan nieuwe smileys en een heuse dino. (Nu al favoriet.) Check hieronder een greep uit het nieuwe emoji-assortiment.

Clip art, Yellow, Cartoon, Illustration, Icon, Graphics, Fictional character, Wildlife, Animation, Animal figure, pinterest
Apple

Er is trouwens nu al ophef over de nieuwe kots-emoji, door de gele en rode (juk) stukjes die door het groen heen te zien zijn:

xView full post on X

2. Lowlands gaat een creatieve vrijhaven opzetten genaamd What's Happening. Een gloednieuwe area op het festivalterrein vol workshops en optredens voor en door het publiek. Onder het motto: everybody is an artist, belooft dit dé creatieve vrijhaven te worden, waar alles kan en mag van 18 tot en met 20 augustus.

3. Kipling en Urban Outfitters hebben een collectie gelanceerd. Ken je het merk met de aapjessleutelhangers nog? Jawel, ook Kipling haakt in op de trend die momenteel gaande is; de revival from the nineties. Het van oorsprong Belgische label heeft de hulp ingeschakeld van hipsterketen Urban Outfitters en een collectie rug- en heuptassen en duffle bags gelanceerd. Prijzen liggen tussen de zestig en honderd euro, dat is inclusief een eigen monkey.

Shoulder, Bag, Denim, Street fashion, Jeans, Handbag, Joint, Fashion, Waist, Fashion accessory, pinterest
Kipling X Urban Outfitters

4. Moet je even zien: Moby maakt een cameo in Twin Peaks. De artiest is te zien met Rebekah Del Rio in de populaire serie en samen brengen ze No Stars ter gehoor. David Lynch heeft een goede muzieksmaak, als je het ons vraagt. Bekijk hier de volledige aflevering van Twin Peaks.

5. Gucci lanceert een bijzonder project: Gucci Places. Een initiatief om mensen uit te nodigen om locaties over de hele wereld te ontdekken die het modehuis hebben geïnspireerd. Of het nu een publiekelijke of privéruimte is, verborgen of bekend: in de app krijg je alle favoriete spots van Alessandro Michele te zien. Check meer informatie over Gucci Places en de Gucci App via iTunes.

Gadget, Iphone, Communication Device, Electronic device, Mobile phone, Technology, Portable communications device, Smartphone, Electronics, Font, pinterest
Gucci Places

Volgen: deze badass vrouwelijke (mode)illustratoren >